Podujatia

Porsche design pero v hodnote 500€ na 1. Mentor KTM plesovom večierku

Publikovaný

on

MENTOR ride & fly si pre vás pripravil na posledný januárový víkend prvý plesový večierok. Mentor je autorizovaným predajcom značky KTM a presne v takomto duchu bol vedený celý motorkársky večer.

Úvodné prekvapenie bolo hneď pri vstupe, keď jedna z troch figurín zaodetá do motocrossového oblečenia náhle ožila. S úsmevom na tvári nás vítal náš hostiteľ Jozef Heuger pri svojom motocykli KTM 990 Adventure R. Jožo okolo 20-tej hodiny oficiálne otvoril večierok so svojim príhovorom a po večeri sa začal hlavný program.

Program
Prvým vystúpením bola zábavná mím show v podaní Miroslava Kasprzyka, ktorý nás vítal aj pri vstupe, ako živá figurína. Miroslav nám predviedol, ako sa správne jazdí na motorke, malý kvíz na auto, vtipné reklamy a priam ozajstného slovenského lyžiara. Počas hlavného programu vystúpila aj formácia Grexa v zložení: Marián Greksa, Henry Tóth a Boris Brna zo skupiny Elán. Majo vie dostať ľudí skutočne do varu a pesničky v jeho podaní naladili zrejme každého. Do tanca vyzval aj DJ CARLO z FUN rádia, ktorý sa staral celý večer o ostatnú hudbu. S úderom polnoci sa žrebovala tombola o hodnotné ceny, ako oblečenie, príslušenstvo a doplnky v oranžových farbách a s označením KTM. Hlavnou cenou bolo Porsche design pero v hodnote 500€, šťastnému majiteľovi gratulujeme. Celý večer spríjemňovala atmosféru videoprojekcia s množstvom fotiek a videí, ktoré prežil Jožo s partiou a stôl plný kvalitného slovenského vína z pivnice Miroslava Duda, ktorý neobišiel určite ani jeden návštevník.

Aj napriek ťažkej dobe sa našli ľudia, ktorí dokázali spraviť príjemný večer a myslím si, že práve takýto motorkársky ples je krásnym štartom do nového roka a novej sezóny.

Verím, že sa o rok stretneme na druhom ročníku a opäť sa výborne zabavíme.

1. Mentor KTM plesový večierok

15 komentárov

Najčítanejšie

Exit mobile version