Podujatia

Výstava MOTOCYKEL po 10. krát

Publikovaný

on

Už po 10. krát sa v dňoch 4. – 7. 3. 2010 uskutoční na Slovensku jedinečná výstava Motocykel, ktorá so sebou prinesie komplexný prehľad motocyklov a ich modelových noviniek, doplnkov a špeciálneho oblečenia. Je určená pre všetkých priaznivcov motocyklov a ATV. Samotným motocyklom bude venovaná hala B1a B stred, motopríslušenstvo, náhradné diely a doplnky pre motocyklistov obsadia halu B2. Na výstave Motocykel sa bude prezentovať viac ako 100 firiem zaoberajúcich sa predajom motocyklov, motodielov, príslušenstva a služieb pre motocyklistov. Súbežne s výstavou Motocykel bude prebiehať aj výstava Boatshow a Rybárstvo.

Motocyklové značky
Honda, Suzuki, Kawasaki, Yamaha (prostredníctvom autorizovaného predajcu), BMW, KTM, Husaberg, Aprilia, Ducati, KTM, Gilera, Vespa, Triumph, Blata, Malaguti, Piaggo, Harley-Davidson, BRP – Can-Am, Polaris, Arctic Cat, Victory, American Motorcycle, Boss Hoss Motorcycles, Royal Enfield, Capirelli, CPI, Adamoto…

Sprievodné akcie
Bohatý sprievodný program obsiahne testovacie jazdy, exhibičné a kaskadérske vystúpenia, či ukážky motokrosu. Na výstave samozrejme nebudú chýbať autogramiády popredných slovenských motocyklových jazdcov, prezentácia športových aktivít SMF, ukážky jazdy na trialových motocykloch, minibikoch, vystúpenie skupiny Street fighters show a vrcholom bude Medzinárodný pretek o pohár Incheby a.s. a SMF v triale – INCHEBA INDOOR TRIAL, kde očakávame účasť jazdcov z SK, CZ, HU, PL, A.

Na výstave nájdete aj náš stánok Motomagazín & Motocykel.sk (hala B, st. 23) a radi vás uvidíme aj u nás. Tešíme sa na vašu návštevu a zahájte tak aj s nami motoristickú sezónu.

Otváracie hodiny:
4. marca: 09:00 – 12:00 h novinári a odborná verejnosť
4. marca: 12:00 – 17:00 h verejnosť
5. marca: 09:00 – 19:30 h verejnosť
6. marca: 09:00 – 19:30 h verejnosť
7. marca: 09:00 – 17:00 h verejnosť

Cena vstupného:
Verejnosť 4 €
Zľavnené 2 €
Rodinný 10 €

Cena parkovného:
Auto 5 €
Motocykel 3 €
Autobus 20 €

Raster výstavy je aktuálny

Ostatné informácie aj so sprievodným programom nájdete na stránke Incheby: [linka]

Výstava MOTOCYKEL po 10. krát

27 komentárov

Najčítanejšie

Exit mobile version