Spravodajstvo

Besnenie čertov ? Devilsáci museli rozširovať oplotenie areálu

Publikovaný

on

Krátke správy s veľkým fotoalbumom.

Víkend 22.-24. augusta paril výhradne motozrazu Red Devils MC Slovakia. V poradí ôsme Besnenie čertov sa opäť peklilo na Kamennom mlyne neďaleko Bratislavy. Návštevníci mohli byť spokojní, čakal ich veľmi zaujímavý program s množstvom zábavy, veselých súťaží, dobrých kapiel s tradičnou moderátorskou dvojicou Dido & Igel. Inak Dido sa nám stihol medzitým oženiť, tak dodatočne gratulujeme i my.

Red Devils MC s medzinárodnou účasťou
Prvé čo ma na tomto zraze zaujalo bola medzinárodná účasť spriatelených klubov Red Devils MC z okolitých krajín. Hneď na vstupnom totižto bol chlapík, ktorého som nepoznal a tento na mňa prehovoril nemecky. Potom som zaregistroval znaky Red Devils MC s podtitulkom ? Rakúsko, Nemecko, Chorvátsko, Belgicko a myslím že i Slovinsko. A to sa počíta.

Oplotenie muselo narásť
Pekná účasť, počasie ani teplo ani zima, Moto GP v Brne bolo pred týždňom a tak sa areál na Kamennom Mlyne naplnil do prasknutia. Devilsáci museli v zadnej časti posúvať prenosný plot, aby sa areál zväčšil a všetci sa doň zmestili. Dokonca ešte i v sobotu po 15-nej som videl ďalších a ďalších nových prichádzajúcich motorkárov.

Pekné kúsky som tu videl
OCC ? alebo Orange County Choppers som našiel na parkovisku určenom pre organizátorov zrazu. Táto krásna mašinka bola postavená rodinou Teutul-ovcov ešte v roku 2001. Skutočne čistý minimalistický dizajn, trošku škrabancov na laku, motor RewTech, ale inak plne funkčný a pojazdný stroj si majiteľ poriešil priamo z USA.
Harley-Davidson priamo Las Vegas
Tento parádny strojček je ešte mladý a veľmi pohľadný model z rady Softail Springer Classic a je na slovenských značkách.
GET RIGIT
Ďalšie stavby od Haryho boli hneď po vstupe do areálu a ako som pozeral vo veľmi slušných cenách. Veľmi pekná slovenská prácička a model Get Rigit by sa mohol v najbližšej dobe objaviť na stránkach Motomagazínu.
DIXOSTAVBA JAWA
Už viem čo robil Dixo cez zimu, upravoval Jawu, predĺžil rám, znížil ju, a vzniklo takéto dielko. Dixa som ale pre jeho trvalú indispozíciu v sobotu nestretol a tak o stavbe skoro nič neviem.

Ale naspäť k zrazu. Bola zrušená spoločná jazda, pretože miestami začalo pršať a tak sa jazda kvôli bezpečnosti radšej odložila. Ako som počul a videl za dva dni sa na zraze Red Devils nedalo nudiť. Stála zábava, štedré ceny v súťažiach, výborné kapely, Množstvo stánkov s občerstvením. K organizácii zrazu ťažko čosi vytknúť, v stánkoch bolo čo jesť a piť, reštaurácia hneď vedľa ponúkala teplé jedlá, len bolo treba dlho čakať. WC za 5 Sk v reštaurácii a v areály stačili len tak-tak. Nevidel som sprchy a vodu pre ľudí v stanoch.
Takže asi takto trošku stručne z. 8. Besnenia čertov.

Ak ste boli aj vy, skúste poslať vaše postrehy.
(red.)

Takýchto čertíkov má každý rád…

Reddevils

6 komentárov

Najčítanejšie

Exit mobile version