Spravodajstvo

Buell končí a MV Agusta na predaj!

Publikovaný

on

Šokujúcu informáciu priniesla značka Harley-Davidson, ktorá je už viac, ako jedno desaťročie vlastníkom značky Buell a od 11. augusta minulého roka zároveň aj talianskej značky MV Agusta.

S okamžitou platnosťou sa výroba značky Buell končí a na budúci rok sa tieto famózne stroje už neobjavia na trhu. Tieto informácie boli zverejnené včera popoludní zakladateľom firmy Erikom Buellom, ktorý emocionálne poďakoval zákazníkom za ich podporu a povedal, že je veľmi pyšný na to, čo firma dosiahla v posledných troch desaťročiach. Všetky záruky pre zákazníkov budú platné po dobu dvoch rokov, ale na starosť ich bude mať firma Harley-Davidson. Ďalej oznámil, že obmedzené dodávky strojov sú stále ešte k dispozícii u predajcov Buell.

Ďalšou šokujúcou informáciou od H-D je predaj exkluzívnej značky MV Agusta s okamžitou platnosťou, ktorú vlastnili iba viac, ako jeden rok.

Kríza doľahla aj na samotný Harley-Davidson, predstavitelia firmy oznámili celosvetový pokles predaja o 21 % a o 84 % pokles príjmov v porovnaní s minulým rokom.

17 komentárov

Najčítanejšie

Exit mobile version