Spravodajstvo

Ducati Hypermotard v predaji na jar 2007

Publikovaný

on

Pre všetkých, čo ju milujú, nenávidia, a aj tých, čo na ňu ešte nemajú názor, dobrá správa: Ducati Hypermotard ide do výroby ešte tento rok a dorazí do predajní na jar 2007. Ducati sa pred niekoľkými mesiacmi pýtalo na váš názor, čo by ste na hypermotarde chceli. Už je jasné, že bude mať 100bhp a vážit iba 175kg čo je sen viacerých motorkárov.  Z materiálu tlačovej konferencie Ducati vyberám:

Po úspechu prezentácie ?konceptu? v Miláne a nasledovne  vysokou odozvou od fanúšikov na našej webstránke, sa Ducati rozhodla začať s výrobou Ducati Hypermotardu. Federico Minoli, prezident CEO Ducati Motor Holding, dal oznámenie priamo on-line na webe Ducati.

Od prvého momentu, keď sa objavil na verejnosti, v Novembri 2005 na EICMA show v Miláne, Ducati Hypermotard mal neuveriteľný úspech a dostal jednohlasný súhlas. Po tomto prvom úspechu nasledovali ďalšie ocenenia a uznania po celom svete – od novinárov a aj od motocyklových návrhárskych asociácií. Ducati Hypermotard dostal ocenenie ?Best of Show? (Najlepší na výstave) počas svojej premiéry na EICMA v Miláne a ?Best Bike for 2005? (Najlepší motocykel roku 2005) od Motorcycle Design Association.

Federico Minoli si dal za úlohu rozvinúť potenciál, ktorý tento motocykel dosiahol v širokej spoločnosti. Po úspešnej ankete na webe, Minoli začal otvorenú diskusiu na webe o Hypermotarde na Desmoblogu (www.ducati.com) a dostal veľa pozitíivnych návrhov od fanúšikov Ducati (?Reds of Boro Panigale?)

V samotnom blogu Minoli napísal: ? Vďaka finančnému nárastu, entuziazmu ktorý Ducatisti ukázali a práci odvedenej v prieskume a vývoji, sme sa rozhodli pridať Ducati Hypermotard do našeho výrobneho plánu, bez upustenia od iného modelu. Taktiež znížime čas na vývoji, vďaka všetkej práci, ktorá bola na Hypermotarde odvedená počas koncepčnej fázy. Preto hrdo oznamujem, že Hypermotard bude prístupný u dílerov na jar 2007.?

Ak toto čítajú zástupcovia japonských firiem, mám pre nich odkaz: ?Takto sa váženíi robia nové modely: rok1 – predstavenie konceptu, rok2 – výroba, rok 2,5 ? model je v predajniach. Nečaká sa 5 rokov kým vyjde B-King z módy! Áno pán Suzuki, narážam na vás.?

yagiza

Ducati Hypermotard

26 komentárov

Najčítanejšie

Exit mobile version