Podujatia

Džono, Kuli, Sajfa, Dixo, Desmod – v sobotu sa otváralo Hummer centrum

Publikovaný

on

Všetky tieto mená sú nám známe nielen z motocyklovej scény na Slovensku ale i z hudobnej, či show biznisu. Čo týchto ľudí dalo dohromady?

Džono otváral nové Hummer Centrum v Bratislave s testovacou dráhou na motocykle a štvorkolky…
Kuli je Džonov kamarát a tak na otváraní spravil so svojou skupinou Desmod plnohodnotný koncert…
Sajfa je krstným otcom Hummer clubu a tak svojským Funspôsobom krstil a zabával zúčastnených…
Dixo opäť oprášil Jawu a predviedol, že ešte stále vie s Jawou robiť divy…

Otváralo sa, krstilo sa, zabávalo sa, vozilo sa…
V sobotu 11. 10. sa v Bratislave na ul. Hradská 2/A (bývalý areál Darexu) konalo slávnostné otvorenie nového Hummer centra. Prečo tu o tom píšeme? Okrem predajne vozidiel Hummer bude areál ponúkať niečo navyše. Keďže spoločnosť Power Motors s.r.o., ktorá predajňu vlastní je priamo prepojená so spoločnosťou Bikers Centrum Slovakia s.r.o. Trnava, majiteľ oboch spoločností ? Jozef Hambálek chce práve veľkorozmerový areál využiť na motocyklové účely. Aké? Je tu predovšetkým možnosť na offroadovej trati vyskúšať si nielen Hummer, ale aj štvorkolky z produkcie značiek, ktoré sa v Bikers centre predávajú.
Motocyklová dráha
Areál zároveň disponuje dlhými a širokými cestami, z ktorých dve do budúcna budú slúžiť práve na skúšanie motocyklov. V praxi to znamená, že záujemca o jazdu na niektorom z predvádzacích motocyklov zavolá do Bikers centra v Trnave a tu mu bude dohodnutý termín na skúšobnú jazdu v Bratislave. Je to hlavne pre tých, ktorí sa necítia na to, aby s motocyklom išli rovno do premávky, ale aby si motocykel vyskúšali na uzavretom okruhu.
Hummer H1 ? limuzína na prenájom
Neuveriteľne dlhá limuzína Hummer H1 je práve v tomto centre na prenájom. Motorkári sú zvýhodnení v tom, že za prenájom dostanú úplne inú cenu ako bežný zákazník.

Zľava: Džono, Kuli, Sajfa – pri krste Hummer Clubu

Džono, Kuli, Saifa, Dixo, Desmod

21 komentárov

Najčítanejšie

Exit mobile version