Spravodajstvo

Lietajúci Advokát – Motel u Janíčkov má parádnu offroadovú trať pre štvorkolky

Publikovaný

on

Navštívil som tento piatok Motel u Janíčkov a čo nevidím? Lietajúci Advokát so štvorkolkou na offroadovej trati. Vedeli ste, že tam je takáto trať? A nie hoc aká. Napočítal som dva menšie a dva väčšie tobogany a minimálne 10 lavíc. Nie je to žiaden motokrosový areál s vyjazdenými úzkymi koľajami, ale technicky strojovo upravená trať s rovným povrchom určená pre ideálnu jazdu skákanie a lietanie na štvorkolkách pre zdatných ale i začiatočníkov. Lietajúceho Advokáta som vám samozrejme nafotil, potom som si oškriabal blato z topánok a sadli sme si v reštaurácii motela na kus reči. Nápad na vytvorenie trate dostal samozrejme majiteľ motelu, prezident Krakenov ? Advokát. Myšlienka zrejme prišla ďaleko skôr a okolie motela hlavne priestor medzi diaľnicou a jazerom bola čistá hlušina. Teraz je tu zrovnaná a upravená trať. Prišiel som tu práve v čase, keď Advokát s priateľom na dvoch štvorkolkách testovali nájazd na jednu z lavíc a dolaďovali uhol nájazdu aby ?nenakopával?.

Za ?stopade? celé poobedie
V podstate som na Janíčky (cca 2 km od Kútov) prišiel za úplne iným účelom, ale nedalo mi nafotiť pár záberov v tejto chvíli už z funkčného areálu. Dráha má slúžiť pre širokú verejnosť a všetkým, ktorí chcú jazdiť na upravenej trati, nacvičiť si pár veľkých skokov na laviciach postavených pre ?lety? do dĺžky i výšky. Samozrejme, že jazdy v areály nie sú ?zadara?, tak som zistil, že v čase od 09-12 hod. je poplatok 100 Sk a v čase od 12.00 do 18.00 hod poplatok 150 Sk, jednoduchšie za stovku celé doobedie za ?stopade? celé poobedie. K dispozícii je i umývanie ATV priamo na mieste WAP-kou (10 Sk/min), môžete sa i osprchovať – sprcha 30 Sk. Motel ako taký neoplýva luxusom, ale dobre tu varia a pracuje tu motorkársky kolektív, ktorí pre motorkárov urobí všetko a pre zvyšok sveta ešte viac. Však poznáte Advokáta, najradšej by sa vítal a lúčil s každým hosťom, aj neznámym osobne a keď je vpredu v miestnosti pri vstupe, tak to i robí. A hlavne keď sú to babenky však. (Upss… prepáč Anička).

Relaxačné centrum za ľudové ceny?
Niekedy tuctový motel sa dnes stáva zaujímavým nenápadným relaxačným centrom, kde sa môžete vyspať v lacných izbách s novými sprchovacími kútmi, dá sa tu využiť sauna, fitnes, solárium, môžete si zajazdiť na dovezených vlastných štvorkolkách na upravenej trati a užiť si víkendovú večernú akciu v motohale s muzikou. Niečo pre normálnych a bežných ľudí, ktorí vôbec nemusia mať nabalenú peňaženku.
To je Advokátova filozofia … a k tomu mu pomáhaj Steiny … s kolektívom.

Informujte sa na 0905 555 500

Vlado

Lietajúci prezident Krakenov – Advokát

Lietajúci Advokát

13 komentárov

Najčítanejšie

Exit mobile version