Spravodajstvo

Lotéria aj za hodnotné ceny

Publikovaný

on

Ďalšia možnosť využitia kreditov na vašich účtoch.

Každý registrovaný užívateľ po prihlásení sa do systému získava 1 x denne a to v daný deň 1 kredit na svoj účet. Opakované prihlasovania do systému v jeden deň nenavyšujú počet kreditov. Takto si užívateľ pravidelnými návštevami môže nasporiť kredity, ktoré mohol do dnešného dňa používať iba na zviditeľnenie svojho inzerátu ako prioritného.

Novinkou je možnosť použiť kredity výmenou za ročné predplatné časopisu Motomagazín a to v sume 1000 kreditov. Naďalej zostáva možnosť vsádzať a pokúšať šťastie v lotérii, avšak ako ďalšia novinka je možnosť namiesto výhry obdržať tiež spomínané ročné predplatné. V takomto prípade sa výhra v podobe kreditov anuluje. Termíny losovania zostávajú náhodné, aby sme sa vyhli špekuláciám, takže o výhre predplatného sa dozviete až po vylosovaní výhercu lotérie. Každým zapojením sa do lotérie dobrovoľne súhlasíte s tým, že výhrou nemusia byť kredity.

Predplatné ako výhru v lotérii, alebo výmenou za kredity, je možné odoberať iba na adresu na území Slovenskej republiky.

Výšku svojich účtov si môže užívateľ kontrolovať po prihlásení vo svojom profile v zozname užívateľov [linka] , alebo priamo na stránke "Moje inzeráty" [linka]

Ceny za zobrazenie prioritných inzerátov:

Iba v jednej kategórii (30kr.)

Všetky kategórie (60kr.)

Užívatelia s dostatočným počtom kreditov so záujmom o predplatné môžu svoje žiadosti odosielať prostredníctvom súkromnej pošty na adrese [linka]. Nezabudnite pripojiť kompletnú poštovú adresu, na ktorú má byť časopis zasielaný.

Kredity si nie je možné zakúpiť a sú neprenosné. Kredity nie sú vymáhateľné žiadnym spôsobom a sú formou vernostnej odmeny prevádzkovateľom portálu motocykel.sk Prevádzkovateľ si vyhradzuje právo zmeniť, prípadne úplne zrušiť ponúkaný benefit pre svojich uživateľov.

Od 1.2.2008 – zmena počtu kreditov potrebných na výmenu za predplatné Motomagazínu na 1000 kr.

215 komentárov

Najčítanejšie

Exit mobile version