Spravodajstvo

Časopis Motomagazín na výstave Motocykel s novým logom

Publikovaný

on

Výstava MOTOCYKEL sa nezadržateľne blíži a už koncom tohto týždňa sa v Bratislavskej Inchebe odštartuje jediná a najväčšia výstava motocyklov na Slovensku. Očakávame horúce novinky z motocyklového priemyslu, ale aj príslušenstva.

Novinky aj u nás
Zmeny a novinky sa udiali aj v našom časopise. Po desiatich rokoch existencie časopisu Motomagazín prinášame do nového roka a novej sezóny naše nové, vylepšené logo s ktorým sa budete stretávať odteraz pravidelne.

Celý deň videá z testovania
Po celý čas bude v našom stánku prezentácia videoklipov z testovacích jázd na motocykloch, podujatí a testov príslušenstva z minulej sezóny. Radi vám poradíme a pomôžeme aj pri výbere toho správneho nového motocykla práve pre Vás.

Akcia!
V našom stánku si môžete zakúpiť aj MOTOMAGAZÍN – Katalóg motocyklov 2010 a marcové číslo už s novým logom za zvýhodnenú cenu. Ďalej budeme ponúkať aj staršie čísla za cenu 30 Centov / 1 ks, takže ak vám doma nejaké chýba, alebo ste ho nestihli kúpiť máte jedinečnú šancu vašu zbierku napraviť!

Kde nás nájdete?
Príďte nás navštíviť do nášho stánku (hala B, stánok 23 – za stánkom Yamaha a H-D), oslávte s nami nové logo a odštartujte aj novú sezónu 2010 s časopisom Motomagazín. V stánku sa na vás budú tešiť redaktori časopisu Motomagazín a portálu Motocykel.sk.

Fotky z minulého roka – [linka] [linka] [linka] [linka]

Nájdete nás na tom mieste ako v r. 2009, ale s novým logom Motomagazín

Oslávte s nami nové logo na Inchebe!

12 komentárov

Najčítanejšie

Exit mobile version