Testy a recenzie

Testovali sme motopríslušenstvo

Publikovaný

on

Mať motorku je základ, všetko ostatné k nej, niekedy stojí až 25% ceny motocykla. Výrobcovia motopríslušenstva sa predbiehajú v ponuke a tá je na Slovensku už tak veľká a bohatá, že niekedy je problém si z toho množstva vybrať. Niekoľko z vecí sme teda otestovali a možno vám naše informácie pri výbere pomôžu.

GPS Becker Z100 Crocodile
Novinka na rok 2009, ktorá ponúka motocyklové GPS s využitím i na automobil a samozrejme by sa to dalo povedať i naopak. Ojedinelý dizajn, jednoduchá obsluha, možnosť výberu až 4 trás pred jazdou. Všetko o tomto GPS si prečítate v Motomagazíne č. 9.

GPS Garmin zűmo 660
Všetci si mysleli, že zűmo 660 je nástupca pôvodného zűmo 550. Nie je to pravda, je to len rozšírená rada rodiny motorkárskych GPS. Zűmo 660 je opäť všestranný s kompletnou výbavou bez ďalšieho dokupovania príslušenstva. To najlepšie z neho si prečítate v Motomagazíne č. 9.

Komunikátor Interphone F4 Stereo
F4 znie skoro ako F1 a hneď vás napadne niečo s rýchlymi kolesami. V tomto prípade ale ide o rýchlosť prenosu vašej komunikácia medzi vami a spolujazdcom, mobilným telefónom, GPS, počúvaním hudby a to všetko počas jazdy a navyše stereo. Ak máte záujem o Interphon F4 všetko potrebné sa dozviete v Motomagazíne č. 9.

Prilby KBC VR-1X a VR-2R
Značka KBC je tak isto novinku na slovenskom trhu. Modeli VR-1X a VR-2R sme prevetrali na redakčných motorkách a to, že tieto prilby okrem unikátnej grafiky prinášajú i dobrý pocit počas jazdy sme sa presvedčili i my. KBC V SR jazdí napr. Igor Marinica. Viac sa dozviete v Motomagazíne č. 9.

Vyklápačka Vemar Jiani
Vyklápacích prilieb je mnoho, vybrať si je ťažko. Novinka Vemar Jiani ponúka integrovaný mikrofón i slúchadlo, ktoré komunikuje prostredníctvom Bluetooth, slnečnú clonu, jednoduchú manipuláciu, kvalitné spracovanie. Je tak, alebo nie? Všetko nájdete v Motomagazíne č. 9.

Rifle, alebo rifle?
Posledná doba priniesla motorkárom rifle, ktoré majú niektoré miesta zosilnené časti kevlarovým vláknom. Jedny sme si vyskúšali i my a viac sa dozviete v Motomagazíne č. 9.

Motomagazín č.: 9 je už v predaji

Testovali sme motopríslušenstvo

7 komentárov

Najčítanejšie

Exit mobile version