Neskúsený :))
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Neskúsený :))
- This topic has 31 odpovedí, 8 hlasov, and was last updated pred 19 years, 7 months by vyboh2.
-
AutorPríspevky
-
31. marca 2005 o 7:44 #64105VidiconÚčastník (Participant)
este sa doplnim, bezne sa na tom v "choprackom style" jazdi na 4-6 tisicoch. Pri 5000 ma takmer 60 koni, pri 6000 vyse 70 koni, pri 7000 okolo 90 koni… kamarat, ujde ti spojka a si v riti…
31. marca 2005 o 7:46 #64106averÚčastník (Participant)VIDICON, ale no
jak prdel si steba robim? ako si na to prisiel? tomu nerozumiem
ja len som proste napisal normalne s respektom a naozaj, ze nekupim si motorku 900ctovku, len som to napisal troska humorne, lebo bol som najebany… preco som bol najebany tak to si mozes precitat pod tym prrispevkoom kde som napisal ze aaaaaaaaaa… atd… a pochopis ☹️ a v ziadnom pripade si steba srandu neerobim, a verim ti a vazim si tvoje rady!!! a ked sa mi podari raz kupit si motorku tak skocime na pivo 🙂 pozvem ta. apropo, neevsimaj si ked vsade davam smailikoch a tak 🙂 to ja vzdy tak 🙂 aj ked moje pocity su uplne ine a najme vcera… ale to si si asi precital o tej motorke, ze nevychadzaju mi penizky a prepac ak si nabral dojmu ze si steba robim pi.. neje to tak!31. marca 2005 o 9:03 #64107VidiconÚčastník (Participant)tak potom je to OK…
31. marca 2005 o 18:10 #64108averÚčastník (Participant)ahojte, xixi to ja som taky rozlietany clovek teraaz 🙂 no dobre prejdem k veci, nakoniec predsa len motorka bude, ale cem sa opytat alebo poradit, ktora je lepsia mam dva tipy vybrate (budu dovezene zos cudzej krajiny)
Kawasaki ZX6R (1995) – 17 600km
Honda CBR 600 (1997) – 36 700kmuplne seriozne som zobral tvoje rady VIDICON, uz nad 900 ani neuvazujem, apon doteraz, sak najviac som isiel 35km/h na biku 🙂 )) ta ked motorka mi da 100 km/h ta vela 🙂 )
P.S. to pivko plati?
1. apríla 2005 o 7:24 #64109VidiconÚčastník (Participant)Aver,
jedine ak to zmenis za kofolu, ja alkace az tak zaozaj neskoro vecer, ked si som uplne isty, ze nepojdem na nocnu piratsku jazdu :62:
Pises, ze tie moto su dovezene. Su dovezene teraz, alebo ich uz niekto na Sk jazdil? Ak to druhe, kto na nich na Sk jazdil, poznas ho? Lebo podla stavu kilometrov by som volil Kawu, podla spolahlivosti Hondu. Otazka len je, ci nema Kawa pretoceny tachometer. Moto po 17000 musi vyzerat ako nova! Moja VFR ma teraz necelych 19000. Ta honda bude potrebovat o 10-15000 km prekutat motor, prebrusit ventily a podobne. Kawa by mala vydrzat este minimalne 20000 bez investicii. Takze, kolko ktora stoji? Kto tie motorky predava? Boli niekedy padnute? Videl si ich? Ake su na nich "upravy"?1. apríla 2005 o 9:21 #64110averÚčastník (Participant)vidicon
ahoj, wow kolko otazok 🙂 no budem sa snazit odpovedat na vsetky
no najprv to pivko 🙂 to je samozrejme ze to mozeme zmenit na colu 🙂 ja moc alko nepijem, len niekedy.tie motorky su neviem skade, no predava ich jedna ceska firma, resp, cesky bazar, predpokladam ze ked je to bazar tak tie motorky prechadzaju kontrolou , nemozu si dovolit predat neco na com sa clovek prizabije, s nejakych technickych pricin ne? kto na nich jazdil neviem, mnee je hlavne sympaticke to, ze mam moznost zobrat ju na splatky, co mi dost vyhovuje, leebo spekuloval som jak som spekuloval, 120 000 na stol nesom teraz schopny dat, ale to je vedlajsie. takze dost mi vyhovuje ta ponuka toho bazara, dam ti stranku mrkni si to a skus mi napisat svoj nazor na to: [linka]
co sa tyka cien tak neje tam velky rozdiel.
kawasaki – 89 900 Kč
honda – 105 000 Kčdost mi tam sa paci ta honda, co sa tyka faby ne, to uz mam vlastnu prredstavu ako ju prestriekam, ale hlavne co sa tyka roku vyroby, neje vobec nejaka stara 🙂 , a fakt myslis ze ked ma najazdenich 36 700km tak je to vela? ono asi aj zalezi ako ten clovek jazdil ne? ci nejak divo ci normalne, podla toho asi bude setko aj tak zahovane po technickej stranke, ale prredsa len je to bazar, takze ja si doovlim tvrdit ze tie motorky neemozu byt v zlom stave, mrkni a uvidis, mimochodom ta honda cbr je na stranke 5 a ta kawasaki na 7 (to su stranky toho bazaru 🙂
P.S. co je silardova skola? , papa
1. apríla 2005 o 12:04 #64111VidiconÚčastník (Participant)podla fotiek vyzeraju obe dobre, takze ti asi neporadim. Tan tachac na kawe sa mi ale nezda, je velmi nepravdepodobne, ze niekto najazdi za sezonu priemerne 1700 km. Co je vsak na Kawe zaujimave je, ze chybaju stupacku pre spolujazdca. Ktovie, co pod tym krytom je nejake sedadlo, alebo je to skutocne len pre jedneho… Ta CBRka je na svoje vek brutalne cista (spodok motora) a zachovala, ani okular nie je od klucov doskriabany, zvlastne… Zacinam sa pomaly priklanat k CBR, ale dolezity je aj technicky stav… porad sa s niekym, kto ma CBR, napr. Tharienom.
Tych 36000 nemusi znamenat nic strasne, ako pises, zalezi od stylu jazdy, ale obycajne po 50 000 sa zvykne na 600vkach kontrolovat kompresia a tak, lebo sa to dost casto toci… A tieto CBR maju velmi dobru povest.
Silard robi skolu techniky jazd, teraz na jar bude prve kolo 🙂 )) Je to byvaly pretekar v triedach supersport a enduro…1. apríla 2005 o 12:23 #64112averÚčastník (Participant)ta kawasaki neemas 1700 km najazdenich ale 17 000 aj nieco km, asi si nedopisal jednu nulku 😁 🙂
aj mne sa vidi ta kawa (ako ju ty volas) len pre jednu osobu, co sa tyka toho aka je zachovala, ved to staci sa o motorku starat ne? cistit a tak, a ona vlastne bude vzdy zachovala, zalezi kto ju mal v rukoch ci nejakt lajdak co sa len vozil a "hodil" do garazi ju alebo ju poctivo po sezone vicistil atd… neviem co vsetko sa robi smotorkou 🙂 to si potom dam poradit xixi 🙂 ) ale urcite sa nejako udrzuje, asi ta CBR-ka bude najlepsia, vidicon a na zaciatok 600 neje to tiez nejaky taky velky risk? lebo predsa len to neuteka daleko od 900, neviem no, inaksie to je super ze sa tu so mnou tak rozpravas 🙂 vazim si to a pekne dakujem xixita skola silarda znie zaujimavo, to kde sa uci? ako myslim krajina, a kolko to stoji? a kolko to trva? dik
papa1. apríla 2005 o 15:20 #64113VidiconÚčastník (Participant)Silard je v Raci (BA), cena este nie je presne stanovena, odhad je 100 Sk/hod.
ja som neurobil preklep, ja som pisal 1700 km rocne! To akoze rocne priemer! Ale to nie je podstatne…
Mozes sa starat ako chces, ale pri jazde v dazdi sa na motor nasada svinstvo, ktore niekedy neodstranis, a kazda farba na motore casom degraduje. Ale z boku ani velmi nie, skor vpredu, za prednym kolesom a na zadnej vidlici. A ta vidlica je vycistena jak nova 🙂 ) No, asi sa o to dobre starali a dobre vsetko vycistili… ako vravim, treba to vidiet nazivo…
A rozdiel medzi 900 a 600 som uz sponinal, takmer 2x taky vykon pri spodku…
1. apríla 2005 o 16:18 #64114averÚčastník (Participant)ahoj, do tej Silardovej skoly mozu ist aj uplny zaciatocnici? ci ne? musim mat nejake skusenosti? tak sa tam drz no, xixi, aspon nazbieras skusenosti viac co je super.
mozno tie motorky co su tam fakt akoze, rozobrali a setko vicistily, ved predsa len to je bazar, nekupuje sa to od nekoho len tak… alebo mozno je to fotomontaz xixi 🙂 ) prilis dokonalo spravene su 🙂 )) co neje problem spravit. to je pravda ze treba to vidiet nazivo, ved obrazok je len obrazok, ine je to pocut popripade povozit sa atd… cem sa ta neco opytat, ked setko dobre pojde a nejako sa dohodnem zos panom predajcom, a pojdem po masinu do ceska, tak da sa potom na nej ist aj domov? myslim tak ze ci to neje riziko vies sadnut prvykrat na nu a ist az na slovensko , dokonca na konec slovenska (vychod) , alebo je lepsie proste s nejakou dodavkou velkou po nu ist 🙂 tasko povedat, heh, ale musim si vzat nekoho skuseneho tam, takoj ma napada jedna osoba TY 🙂 ) xixi zatial to ber len tak informativne 😁 🙂 ) ale nevidim dovod preco nie, sak sa nejako dohodneme 🙂 a ja myslim ze ty tomu fakt rozumies 🙂 dovolim si povedat ze si profik 🙂
zhodou okolnosti ja som s autamy a motormi pracoval, takze neje mi cudzie to znecistovanie a tak, ale udrzbou sa da vsetko zachovavat, aspon myslim, inaksie ty ked koncis sezonu, ako potom udrziavas stroj? ake spravis prace na nom skor nez ho prikrijes plachtou a zavres do garaze?
papa
5. apríla 2005 o 10:23 #64115VidiconÚčastník (Participant)ak nemas skusenosti s jazdou na moto, tak ist s nou rovno s ciech na SK je samovrazda. A mna tam urcite neodstanes, ja nestiham odpovedat na maily ani kopat v zahrade, takze pojem volny cas je pre mna len v slovniku cudzich slov. A k profikovy mam tak daleko, ako zena k muzovy: nohy maju sice obaja 2, ale v hlave nieco uplne ine 🙂 ))))
ja cistim moto, ked je spinava, orientacne raz za 2 mesiace. A zimovanie nepoznam, som z BA a tu sa da jazdit cca. 300 dni v roku.
11. apríla 2005 o 22:36 #64116banditakÚčastník (Participant)vidicon mozem sa ta spytat par otazok? (asi mi na vsetko neodpovies)
aky rocnik mas tu vfr, farba, kolko mas rokov a z ktorej casti blavy konkretne si… (pocitam tak ze z vajnor, race a okolo…)
…a este ci poznas BULDOG motorcycles v raci12. apríla 2005 o 12:50 #64117VidiconÚčastník (Participant)Banditak, vidim, ze si sa zaregistroval len kvoli tomuto prispevku… co ta k tomu tak vyprovokovalo??? Bol som u Vadima tot v stredu, co sme sa tam stretli, ze sa pytas??? 2000, cervena, 28, Petrzalka…
12. apríla 2005 o 22:05 #64118banditakÚčastník (Participant)poznam tuto stranku uz dlhsie, zaregistroval som sa(este pred precitanim prispevku) preto lebo som tiez zaciatocnik ako aver (nemam vela skusenosti s vacsimi kubaturami) a tiez si budem chciet dat v niecom poradit a pod. vidim teda citam ze jazdis dlhsie, teda mas viac skusenosti (aj admin a ostatni) ako ja a kazda rada je predsa dobra. na jesen si idem kupit bandit600 a po precitani si tvojej debaty s averom som usudil, ze pre nu pojdem tiez asi na nejakej dodavke 🙂
na tvoju vfr som sa pytal len tak, par rokov dozadu som pri strkovci pred parkoviskom stretaval jednu cervenu vfr, ten isty model, len ze ci si to nebol ty…
a s vadimovym buldog-om, na autosalone sa mi zapacila jedna bunda v jeho stanku, ze si ju pojdem kupit k nemu do predajne, uz ich nemal a akurat sa mi vysmial ze si neviem nasadit prilbu na hlavu 🙂13. apríla 2005 o 6:41 #64119VidiconÚčastník (Participant)tak to som nebol ja, ja tuto vfr mam od jula a pri strkovci som s nou asi este ani nebol.
A z Vadima si nic nerob, to je jeho druh humoru, ja som raz pred nim zabudol zaklopit bocak a po zaradeni jednotky mi to samozrejme vyplo motor, to som ich pobavil, ze aha aky zaciatocnik… ftipalkovia… -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.