Články užívateľov

KTM sťahuje Super Duke 990 R kvôli poruche

Publikovaný

on

Spätné zvolanie
990 SUPER DUKE R!
KTM zvoláva všetkých majiteľov Super Duke R modelového radu 2007 do najbližšieho servisného strediska oficiálneho partnera KTM za účelom demontáže tlmiča riadenia.
Potom ako sa zistilo, že za určitých podmienok môže dôjsť k zlomeniu objímky tlmiča riadenia, prosí KTM všetkých majiteľov KTM SUPER DUKE 990 R, aby si nechali tento diel demontovať u najbližšieho oficiálneho KTM zastúpenia. Postihnuté sú všetky 990 Super Duke R modelového radu 2007.

Ďalšia prevádzka vozidla bez tlmiča riadenia je na verejných komunikáciách možná a nespôsobuje žiadne dodatočné riziko. Napriek tomu však KTM upozorňuje všetkých Super Duke R zákazníkov, že motocykel má po odstránení tlmiča riadenia iné jazdné vlastnosti a je preto potrebné prispôsobiť tomu aj techniku jazdy.

Všetci majitelia KTM 990 Super Duke R budú prostredníctvom listu oboznámení s týmto spätným zvolaním. Dodatočne majú všetci majitelia možnosť online preverenia svojho motocykla, či je súčasťou zvolávacej akcie. Na stránke www.ktm.com je táto informácia viditeľná pod časťou ?Service? po zadaní čísla rámu alebo čísla expedičnej listiny.

Bezplatná výmena tlmiča riadenia na 990 Super Duke R s modifikovanou objímkou bude realizovaná v čo najskoršom termíne. Všetci majitelia budú o tom včasne informovaní.

Na ďalšie otázky vám radi odpovedia u autorizovaného zástupcu KTM.

www.ktm.com

19 komentárov

Najčítanejšie

Exit mobile version