Odpoveď na: 40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme › Odpoveď na: 40+ – tu sme
19. októbra 2018 o 12:24
Účastník (Participant)
Retro, ale dedo ma učil, že v zákrute treba ubrať, kua …
Preto ja radšej furt len rovno, ubrať, na to má gule každý…
Neubrať, na to už nemá každý.
No, chcel som byť vtipný, ale nejak som sa zamotal. 😁
Keď sme boli zo ZéDéeŠky na výlete, fotili sme sa opretí o každé americké fáro fotoaparátmi Pionýr (stál okolo 60,- Kčs) alebo bohatší mali aj Efektu (cca 110,- Kčs). Boli to často neidentifikovateľné zábery, v každom prípade neopakovateľné … 😁
„Lacné“ civilné motorky nie sú na preteky, ale zas občas vyskúšať maximálku nie je žiadna výzva. Ale dôchodcovia, ako napr. ja, si musia uvedomiť, že už toho moc nevyhrajú a naháňať nejaké rekordy už radšej prenechať mladším.
Šak pomaly budeme radi, aj keď pešo sa dotackáme domov bez ujmy, nie to ešte na motorke.
Moje posledné tri pády boli našťastie len Šarkánkom, tá nedá viac, ako 85, z kopca 90… 😁
MotoporadňaPred 1 týždeň
Na naháči svetom: 245 000 km na Yamahe FZ1N a nechystá sa skončiť
SpravodajstvoPred 1 týždeň
DVOJTAKTNÁ REVOLÚCIA: Kawasaki sa po 20 rokoch vracia s veľkými 2T modelmi KX327 a KX327X!
Testy a recenziePred 2 týždne
Ladený výfuk neznamená hlučnejší. Znamená lepší — a to je alchýmia, nie kováčstvo
SpravodajstvoPred 3 týždne
ZBERATEĽSKÝ SVÄTÝ GRÁL: BMW predstavuje limitovanú edíciu M 1000 RR Isle of Man TT!
Testy a recenziePred 3 týždne
TEST Benda Chinchilla 350 CVT: Mestský chuligán, ktorý posiela skútre do dôchodku
Testy a recenziePred 4 týždne
SÚBOJ GENERÁCIÍ: Nový Triumph Scrambler 900 vs. ikonická klasika Bonneville T100
SpravodajstvoPred 4 týždne
BMW Vision K18: šesť valcov, šesť výfukov a drzosť, akú od Bavorov dlho nebolo
Testy a recenziePred 1 mesiac
TEST Voge 625 DSX: Crossover, ktorý prešiel africkou školou odolnosti
PodujatiaPred 1 mesiac
Harley-Davidson štartuje sezónu 2026: Nový showroom v Bratislave a legendárna Experience Tour
PR článkyPred 1 mesiac
PREČO JE KVALITNÉ PALIVO PRE MOTORKU DÔLEŽITÉ A AKÉ MÝTY KOLUJÚ MEDZI MOTORKÁRMI
SpravodajstvoPred 3 týždne
ZBERATEĽSKÝ SVÄTÝ GRÁL: BMW predstavuje limitovanú edíciu M 1000 RR Isle of Man TT!
SpravodajstvoPred 4 týždne
BMW Vision K18: šesť valcov, šesť výfukov a drzosť, akú od Bavorov dlho nebolo
Testy a recenziePred 3 týždne
TEST Benda Chinchilla 350 CVT: Mestský chuligán, ktorý posiela skútre do dôchodku
MotoporadňaPred 1 týždeň
Na naháči svetom: 245 000 km na Yamahe FZ1N a nechystá sa skončiť
Testy a recenziePred 2 týždne
Ladený výfuk neznamená hlučnejší. Znamená lepší — a to je alchýmia, nie kováčstvo
Testy a recenziePred 4 týždne
SÚBOJ GENERÁCIÍ: Nový Triumph Scrambler 900 vs. ikonická klasika Bonneville T100
SpravodajstvoPred 1 týždeň