Ako sa obliekate pod kombinezy
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Ako sa obliekate pod kombinezy
- This topic has 9 odpovedí, 9 hlasov, and was last updated pred 18 years, 9 months by Pedrito.
-
AutorPríspevky
-
17. marca 2006 o 6:04 #66398milan3232Účastník (Participant)
Ahojte,
zaujima ma vas nazor a skusenosti s obliekanim sa za horucich a sparnych dni, ked idete na dlhsie vylety. Ja mam goretexovu motobundu aj s nohavicami. Kedze je to neprijemne na hole telo, davam si pod to aj termopradlo. Som samozrejme vzdy spoteny a zial aj velmi neeroticky voniam. Asi tak, ze muchy padaju asi 2m predo mnou – asi smrad. 😠
Ake druhy termopradla pouzivate? Pripadne ako to riesity vy?
Bol som sa tento tyzden pytat na moznosti a klimatex vraj ma specialne termoptadlo Ultralight, ktore nehreje, ale odvadza pot a je velmi vzdusne. Rozmyslam kupit vrch s kratkym rukavom a spodok s dlzkou okolo kolien.
Aky je vas nazor?
Diky. Milan.17. marca 2006 o 6:53 #66399KmotrÚčastník (Participant)No ja akonahle je teplo, neznesiem na sebe nic z umeliny, cize ja obliekam len 100% bavlnu. Originalne termopradlo ziadne. Normalne v lete najlahsie spodky (az po kotniky) a hore tricko s dlhym rukavom, alebo koselu s dlhym rukavom (s kratkym rukavom sa mi lepilo predlaktie na to futro v bunde pri vyzliekani). No a kukla stale.
17. marca 2006 o 7:20 #66400LorenzoÚčastník (Participant)Milan, poteniu nezabrániš, skús nájsť hlavne čo Tebe vyhovuje. Kmotr to vyriešil, jazdí v tom, čo mu vyhovuje, sice nie motoštýl ale účelové.
Ja používam od RUKA jednodielnu pod kombinézu ale to je o niečom inom. Ale som s tym spokojný, ponúka to LOUIS.17. marca 2006 o 7:44 #66401egres2Účastník (Participant)Moira prádlo s dobrým odvodom potu.
17. marca 2006 o 9:07 #66402VidiconÚčastník (Participant)bavlnene tricko s kratkymi rukavmi, slipy (trenky su na moto lepsie), bavlnene ponozky a ladvinak. Pocas jazdy rozopnem zipsy na rukavoch a pri krku a prijemne mi vetra pod celou bundou. Na gatach rozopnem spodne zipsi a mam ich vytiahnute von z ciziem. Cizmy zopnem iba suchym zipsom tak, aby boli trochu volne, naklananim kotniku do nich regulujem privod vzduchu. Takze jedine miesto, kde sa spotim, su chodidla a gule, ale tie gule sa daju riesit este jazdou po stojacky s rozopnutym hornym zipsom 😁
17. marca 2006 o 9:26 #66403milan3232Účastník (Participant)vidicon 😁, asi sa potis podstatne menej ako ja. Nie je ti to neprijemne na holom tele taky bordel…? Tiez som hentak skusal jazdit, ale bol som spoteny ako mys. Pri zovliekani sa to bol iny zazitok. vsetko sa lepilo, nedalo sa vyzliect a potom no oblec sa do toho po 1 hodine prestavky…Tak som to zacal riesit termopradlom. Ale ta tenka bavlna – spodky aj tricko maju nieco do seba. Pouvazujem, vyskusam. Bavlna je bavlna.
17. marca 2006 o 10:13 #66404papayaÚčastník (Participant)ja skor nechapem ludi, ktory si dokazu dat kombinezu na hole telo… okrem toho ze sa to musi nechutne lepit na spotenu kozu… este aj riskuju ze ked sa vytrepu tak im to popali pokozku… „Najlepsie“ je kupit ponozky od cinana … 😁 ked si ich obujes, po chvilke Ti musi byt jasne ze nemas nohy ako v bavlnke, ale ako v parenisku a potom ten smradek ked ich vyzujes… 🤐 ☹️
K veci: vzdy som pouzival bavlnene pradlo pod kombinezu… uz ked to bolo aj tak neznesitelne, postupoval som priblizne ako pise VIDI.
17. marca 2006 o 17:24 #66405duggoÚčastník (Participant)milan3232 skus si na Leto vybrat termovlosku 😁
no podla toho aky vylet to je , bud sa obleciem do motooblecenia …pod bundu si davam bavlnu , pod gate iba sem tam , samozrejme mam vybratu termovlosku , ale aj tak sa potim ako kon ,no ale nesmrdim 😎 , najradcej mam ked idem v riflach , tricku a ladvinak a lahku motobundu …super pocit , potom sa hodim niekam do jazera , trickom prikryjem cierne sedadlo aby ma nepalilo ,ked si sadnem …jo jooooo to su Letne veci ….uz nech je to tu ☹️
ale ked je fest teplo a idem len kusok kludne idem aj v slapkach a kratasoch a bez tricka 😛 vtedy sa nepotim
17. marca 2006 o 19:54 #66406eXeBaTÚčastník (Participant)Ja som si pod kombinézu kúpil termo od Slovenky pre chladnejšie dni (nie je to Klimatex, iba nejaká napodobenina terma), no a samozrejme iba bavlnené tričko s krátky rukávom, ak je teplo.
17. marca 2006 o 23:06 #66407PedritoÚčastník (Participant)Podobne ako eXe aj ja mám toten zázrak od Slovenky za pár peňazí dosť muziky a plní to účel, iba ja mám overal a na motokros to stačilo úplne najlepšie
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.