Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Poďakovanie Heavymu
Ako mozno viete dnes som maturoval pisomne zo slovenskeho jazyku a vybral som si temu: charakteristika osoby od ktorej sa mam este vela ucit.
ako vzor som si vybral Heavyho a napisal som nieco cez 2.5 strany A4.
Spomenul som aj jeden nemenovany motocyklovy portal (exebat) asi 5x som pouzil slovo Hovädo, hoväda, hovädsky dobre akcie a pod.
Takze tymto sa chcem heavymu podakovat ze mi nepriamo pomohol k napisaniu toho maturitneho slohu
dakujem 😘
andoo 😀 😀 😀
Hovado 😁
Inspiracii sa medze nekladu 😀
andoo … tak to ti blahoželám k výberu…a ak ti známkujúci nebude tolerovať tvoj názor, pošli ho za HOVADOM…. Heavy metal si nevyberá 😁
Ty si HOVADO ale spravny vyber dufam ze to pochopia 🙂
andoo neviem prečo som si myslel, že si starší a maruritu máš už dávno za sebou…. 😀 😀 😀
😀 a ja ze co si tak rychlo odovzdal…. sa ani nedivim ked si mal taku dobru inspiraciu 😁
Def: vidis uz to vies, inak gratulujem k vyhre v loterii snad budes mat tolko stastia aj pri maturite 😀
atlantis mi ale nadavala ze vraj sa do tej slohovej prace nepisu vysvetlivky a smajliky;
ja som napisal takto: …sme sa stretli na chate (pozn: citaj chate)… alebo: …nieje bezcharakterne hovado (pozn: hovada sme sa nazvali my motorkari preotze nase akcie su hovadsky dobre 🙂 )…
Presne v takomto tvare. tak uvidime 😀
😀 tak to som zvvedavy 😀 😀 😀
ale 6 bodov snad nahrabes 😉
Dufam ze hej 🙂
Andoo tomu sa hovori odvaha… si mi pripomenul tu staru znamu maturitnu story
na pisomnej maturite zo slovenciny bola jedna z tem "CO JE TO ODVAHA?"
typek napisal do slohu asi toto
"Toto je odvaha….
a podpisal sa na tretiu cistu stranu
… chvalabohu skusajuci nebol kar a chlapik dostal dvojku, tak ti zelam nech aj ty budes mat normalneho hodnotitela
Andoo no daj vedeiť, ako to dopadlo a podel sa s nami o pár úryvkov…
raptor 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁 to teda bola odvaha 😀 😀 😀 😀 😀 som sa dobre nasmiala
raptor no tak to bola k***a odvaha 😀 ….
andoo 😁 smajlíci a vysvetlívky??? … zasa si potvrdil, že si aj ty jedno z nás HOVAD 😁
Vysvetlivky som tam dal preto lebo nie kazdy pochopi ze na chate a na chate su dve rozne veci a potom s tymi hovadami.. to by mohli brat ako protirecenie lebo som tam pisal ze heavy nieje bezcharakterne hovado a potom som tam pisal ze je to take hovado.. ale ved vy ma chapete ze?
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |