Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Vodicak na 125 . Mz 150 ???
ano vodičák máš na 125ccm a 11 kw a MZta je 150ccm a 9kw . takze by si nemal jazdit ale ked mas uz Mztu tak to uz je jedno. ja este tak dlho nejazdim . mam vodicak nejake dva mesiace a za tych 1000km ma este nezastavili a poznám velaaaaaa ludi co tak jazdi tak je to len na tebe max. pokutu co za to mozes mat je 2000sk to si najdes aj v sadzobníku pokút.Ale vacsinou ked zastavia motorku co neprekracuje rychlost tak len robia beznu kontrolu a to svetla a tak a toto si ani nevsimaju.
Neviem ale ja by som to neriskoval predsa 2 litre to je peniaz vhodný na pivko 😁 😁 😀 😀 😀
200-7000 a mozu ti zobrat vodicak od 6 mesiacov az neviem kolko … 😁
Odklad…
To mozem ja s vodicakom na 50ccm sadnut na 1000ccm a zaplatit „len“ pokutu 2000 sk 😁 to by bolo
gulostar : na 1000ccm vodičák nepotrebuješ ak vieš dobre jazdit 😁 . a je to možné asi máš pravdu ale ja som to počul tak a zatial som problemy nemal a myslim ze sa da dohodnut skoro s kazdym policajtom
vyboh2: no dal by som si a za 2000 nie len pivko 😉
Diky chlapci. 😎
OLIVO – ked chces nabuduce rypat tak si najprv prever co kecas . 😕
kolko teraz stoji vodicky na 125
mna vysiel vodicak na 4000 sk 😎
Nevietie niekto ako je to s tymi new vodicakmi, myslim pravidla ze od kolko rokof na akej moto (ccm) alebo s akym vykonom atd ??
15 rokov 50 ccm
16 rokov 125 ccm do 11 kw
18 rokov kubatura trebars aj 1000 ccm len do 25 kw
21 rokov hoci čo.
😀 😀 😀 😀 😀
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |