Connect with us

Odpoveď na: Moja nehoda v júni 2003 na Honde VFR 750F /RedLabel

Domov Diskusné Fóra Nehody Moja nehoda v júni 2003 na Honde VFR 750F /RedLabel Odpoveď na: Moja nehoda v júni 2003 na Honde VFR 750F /RedLabel

RedLabel
Účastník (Participant)

No, nebol som tu uz asi rok ale ako vidim, stale sa niekto najde, co si to aspon precita 🙂 lahko sa hovori, ze budem si davat pozor na pravu ruku..ja to poznam, niekedy to proste cloveku neda a prave vtedy sa moze stat ta osudova chyba, nepoznam ziadneho motorkara, ktory by este nebol dolamany,to k tomu patri podla mna, ale nikdy v zivote by som si za seba nezobral nikoho ineho a uz nie zenu ktoru by som miloval, pretoze ak by sa jej alebo tomu dotycnemu nieco stalo, asi by som sa zblaznil..nech si kazdy kupi svoju masinu a dokaze co v nom je..na jogurty som sa vykaslal, zajazdim si radsej enduro, cross..to je ina makacka..davat plny na jogurte…to je pre…teda moj nazor 🙂 Kupil som si novy bike, ma uz sice rok, ale stal ma dost..skoro ako masina..kvoli rehabke, ved ked budem behat na nom kazdy den, tak nech je poriadny..mam prilbu, osvetlenie vsetko co ma byt..a zase sa mi smeju 🙂 toto asi nikdy nepochopim, ale to je ich problem..bolia ma kolena, jedno ci idem 1km alebo 20..nasledok nehody a viem, ze uz nikdy sa toho nezbavim..ked budem mat deti..budem hovorit: chalani, toto urobila motorka 🙂 jazvy, zlomeniny..predpovedam pocasie…aj to mi uz zostane naveky ale ta skusenost..fakt stoji za to..meni to zivot, doslova kazdym dnom..hah dostal som poistku! Ta zena bola poistena v Allianzi ci kde..60 000sk..aspon nieco 🙂 ….chalani, ked vas vidim, je mi do placu, chyba mi masina, ale buducnost, zivnost, byvanie a rodina su mi uz prednejsie..zrejme uz dospievam v mojich 26/5 rokoch zivota 🙂 ..tak drzte sa a nerobte zo seba frajerov, je to trapne 🙂 ..cest vynimkam

Advertisement

Partneri