Connect with us

Odpoveď na: Neskúsený :))

Domov Diskusné Fóra Motoporadňa Neskúsený :)) Odpoveď na: Neskúsený :))

aver
Účastník (Participant)

wow, tak aj ty si bol v takej situacii? a troska ma tam prekvapila tato veta:

Stačil by mi jeden pád, hoci aj v malej rýchlosti a ten odev by mi ťažko dávali dole z tela.

poviem ti ja moc neviem co sa stane ked spadnes z motorky dajme tomu v 60 ked ides do zakruty, ale zeby to bolo az take brutalne? sak to len hacnes na rit a hotovo ne? ci asi ne co? no dufam ze to neej takee strasne, lebo pocul som take nazory ze beez skusenosti sa da lachko skoncit na riti ked ides do zakruty takej prudsej, aj ked urcite jel ogicke spomalit, a nevletiet tam jak hlupak, sak zabit sa neje problem a na to motorka urcena neje, co sa tyka tych konbinez, asi mas pravdu, predsa len bezpecnost je prvorada, ale fakt by ma zaujimalo co sa stane ked spadnes v takej 60 km/h akoze ne detailne 🙂 ale tak no, lebo neraz som videl spadnut motorkara vo filme a proste stlacil brzdu, smiklo ho do jednej strany a uz sa cuchal 🙂 )) horsie dopadla motorka jak on, ci to asi on mal tu konbinezu, to som cital co vsetko maju tie oblecenia, vdaka vasmu prrispevku (textil ci koza) som sa o tom viac dozvedel, zaco velmy pekne dakujem, je fajn takato stranka na nete a velmi ma tesi ze administrator, sa tomu fakt venuje, a ty exebat mas aku masinu?

dik, este sa ozvem, je to tu super.

Advertisement

Partneri