Odpoveď na: Neskúsený :))
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Neskúsený :)) › Odpoveď na: Neskúsený :))
Aver, na to, ako som sa do teba pustil, si nejaky mily… alebo si zo mna utahujes 🙂 To je inak uplne jedno, svoj nazor som uz napisal. Jasne, ze nemusis zacinat na simsone, ale ale existuju aj mensie kubatury a menej citlive na pady. Vies, co stoji oprava plastu na CBR??? Alebo nebodaj novy? A nehovorim o vyfuku… Jeden pad a skoda za 20000 Sk. Ked budes mat pod zadkom 140-150 koni, neda ti to, lebo budes vediet, ze ludia od teba ocakavaju raketovy start, a hlavne pipky. Ale o to by ani tak neslo, na zadne to mozno pri rozbehu hned nepostavis, ale preradovat na takej sile, na to potrebujes cit a zakladne skusenosti, na tom by si sa nemal ucit, nemozes mysliet na riadenie aj na premavku, ta svina ti neodpusti jedinu chybu!!! O stotinu sekundy neskor pustis spojku, otacky budu na 8000 a vyleti ti to z ruk, ona bude tahat ako stado koni ked ty budes chciet zastavit. Potom pride situacia, ze ti vlezie auto do cesty a ty budes hladat brzdy atd.
Ja jazdim od svojich 15, cize 13 rokov, a stale neviem mnohe veci a stale so bojim, ked vidim auto alebo zakrutu. Odjazdene mam priblizne 35-40 000 km (na Simsone som behal viac menej po meste a okoli). Po simsone som kupil TDM 850 a hned na prepise som ju polozil v zakrute, ked sa oproti mne vyrutilo auto. Ano, je to velky skok, ale vedel som uz, ako sa na motorke jazdi a co mozem cakat, preto sa takyto prestup urobit da. Ale poviem ti, respekt som mal teda iny. Minuly rok som presedlal na VFR 800. A po 13 rokoch jazdenia sa chcem prihlasit do Silardovej skoly jazd, lebo sa stale mam co ucit…

Vespa Officina 8 – návrat ku koreňom legendy

Pozvánka na Tanec Slnka 2025

Triumph Speed Twin 1200 RS 2025 – britská sila v retro kabáte

Ako sa rodia motocykle CFMOTO: Navštívili sme továreň v čínskom Hangzhou

MOTO TEST CAMP po prvýkrát na Slovensku: Najväčší testovací víkend motocyklov mieri do Trenčína

Triumph Bonneville Bobber 2024: Britský rebel so štýlom aj silouText a foto: motocykel.sk

BMW Motorrad Concept RR: Budúcnosť superbikov zhmotnená v karbóne a technike

Suzuki GSX-S1000GX: Revolúcia v segmente sport-touring?

Kawasaki W800 a Meguro S1 – klasika s japonskou dušou a modernou spoľahlivosťou

Kawasaki Z900RS a Z650RS – klasika pre moderného jazdca

MOTO TEST CAMP po prvýkrát na Slovensku: Najväčší testovací víkend motocyklov mieri do Trenčína

Triumph Bonneville Bobber 2024: Britský rebel so štýlom aj silouText a foto: motocykel.sk

Triumph Speed Twin 1200 RS 2025 – britská sila v retro kabáte

Vespa Officina 8 – návrat ku koreňom legendy

Pozvánka na Tanec Slnka 2025