Odpoveď na: Jazda po dialnici
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Jazda po dialnici › Odpoveď na: Jazda po dialnici
😁 Kavisko, už si vytriezvel?
Bola to ťažká opica, čo? 😁
Ale veď chápem, no…
Minule som ti zapol ráno Markízu, no nejaký Bazoffský ti tam vysvetluje prejazd zúženými pruhmi, kde je to upravené zvislými značkami.
Každý absolvent autoškoly by mal vedieť, že na tých zúžených úsekoch s obojsmernou premávkou sú značky D7 z jednej strany a B34 z druhej.
D7 je modrý štvorec s bielou a červenou šípkou, informuje, že mám prednosť pred protiidúcim.
B34 ječervenou lemovaná kruhová tiež s dvoma šípkami, nariaďuje mi dať prednosť protiidúcemu.
No, neviem to vyhladať v markízáckom archíve, ale tie dve kruhové so skomolenými šípkami, čo tam ten „expert“ načmáral, ma veľmi pobavili.
Byť ním, sa okamžite zastrelím, kým viac škôd nenapácham… 😈 👎
Bolo to pred nejakými dvoma týždňami, kto to vie vyhľadať, nech to veľdielo sem dá.
Oplatí sa to vidieť… 😁 😁 😁
Triumph Speed Twin 1200 TFC (2027) – Britská custom dokonalosť v limitovanej edícii 750 kusov
TEST Ducati Monster Plus (6. generácia): Nečakané rande s naháčom, ktorý vám okamžite ukradne srdce
DUEL (2026): Honda PCX 125 DX vs. Honda CUV e: – Oplatí sa už presedlať na mestskú elektriku?
Revolučný trojvalec V3R s elektrickým kompresorom mieri do výroby. Honda ním chce preplniť aj ďalšie modely!
TEST Moto Morini X-Cape 1200 (2026): Charizmatické talianske véčko s čínskym pasom a skvelou cenou
TEST Ducati Hypermotard V2 (2026): Ostrý chuligán bez desma, ktorý ťa vyzlečie z trenírok
AKTUALIZOVANÉ: Predá koncern Volkswagen taliansku Ducati? Na stole je obria reštrukturalizácia!
REPORTÁŽ: Mototest Camp 2026 – Trenčianske letisko zažilo motorkársky sviatok roku
TEST Vmoto Stash (2026): Elektrický ekvivalent tristovky s vodičákom na auto
TEST Kove 800X GT (2026): Čína, ktorá dospela. Prekvapenie roka na strednom Slovensku
TEST Vmoto Stash (2026): Elektrický ekvivalent tristovky s vodičákom na auto
TEST Kove 800X GT (2026): Čína, ktorá dospela. Prekvapenie roka na strednom Slovensku
TEST Moto Morini X-Cape 1200 (2026): Charizmatické talianske véčko s čínskym pasom a skvelou cenou
TEST Ducati Hypermotard V2 (2026): Ostrý chuligán bez desma, ktorý ťa vyzlečie z trenírok
AKTUALIZOVANÉ: Predá koncern Volkswagen taliansku Ducati? Na stole je obria reštrukturalizácia!
DUEL (2026): Honda PCX 125 DX vs. Honda CUV e: – Oplatí sa už presedlať na mestskú elektriku?
REPORTÁŽ: Mototest Camp 2026 – Trenčianske letisko zažilo motorkársky sviatok roku
TEST Ducati Monster Plus (6. generácia): Nečakané rande s naháčom, ktorý vám okamžite ukradne srdce
Revolučný trojvalec V3R s elektrickým kompresorom mieri do výroby. Honda ním chce preplniť aj ďalšie modely!