1. stretko exe priaznivcov MOTOCYKEL
- This topic has 61 odpovedí, 32 hlasov, and was last updated pred 17 years, 6 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › 1. stretko exe priaznivcov MOTOCYKEL
santal007 este neviem na isto uvidim co povie sef
qwero aj teba tam rad stretnem 😉
Dobry napad 🙂 a vravite ze sa to bude konat na zapade??? vyhovuje 😉
pogicko – jasne ze hej.Ale treba vediet dopredu.A co tam budeme? 😉
Zase by ste iba chlastali… 😛 😁
Termín – polovica augusta vyhovuje ( a nie je to neskoro? nedalo by sa už v júli? 😁 )
Miesto – som za Nedožery…ohromne sa tam nalieva… 😈
Názov – Podporujem návrh ponechať pôvodný názov EXEBATOVICA – hlavne z historických dôvodov, pretože je to už tradícia… 🙂
PS: …a už nepite – je to jed… 😉
..koniec schôdze… a potlesk – Tri štýýýri 😁
Heavy – ešte majú v Nedožeroch to veľké akvarko,odkiaľ lovili ryby vybrané zákazníkmi na kozumáciu?
To býval výborný podnik…..
Ide niekto z Bardejova ked to bude?
A de to presne je??ak nebudem na dovolenke zlanarim niekoho…. 😁
Albion minulý rok tam ešte mali, pstruhy sa len tak krútili čo sa predbiehali kto pojde prvý 😁
Heavy už viem prečo si za Nedožery – láka Ťa ten názov! 😈
Nehodíme to na krk Evičke? Minulý rok to organizačne vysoko nadpriemerne zvládala (viď Amazonkovicu, čo vraj aj ohňostroj bol). 😁
SANI: Som za 😉 , hodme to na krk Evicke. 🙂
Termín navrhujem nejak v juli, v auguste mi ide decko na dovolenku zas budem mat na starosti psa.
PS: a mozno bude aj ohnostroj a mozno si ho budem aj pamätať 😀 😀 😀
Tiez som za Jul, v auguste, ak sa podari, prcham na dovolenku.
Andoo Ty nehovor o hovadskej akcii, ked si naposledy utiekol do bezpecia domova 😈
Joj už sa tešam 😈
Som rozmyslala, ze sem hodim diskusiu s touto temou, ale vidim, ze ma niekto predbehol 😶 😇
ja by som urcite dosla….
Od 13. do 18. augusta som doma, takze keby polovicka augusta, tak sa vidime.. 🙂
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |