1. stretko exe priaznivcov MOTOCYKEL
- This topic has 61 odpovedí, 32 hlasov, and was last updated pred 17 years, 6 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › 1. stretko exe priaznivcov MOTOCYKEL
Asi by som sa dokazal uvolnit tiez v auguste v juli mam dovolenku a som prec 🙂
Martiner: domov zdrhol kvoli mne, tak ak s tym ma niekto problem, nech sa s kludnym svedomim obrati na mna
Co sa tyka akcie, som za, naj naj koncom jula 🙂
V auguste organizuje niečo pogochacky, teda ak to ešte plati 🙂
A nebude v júli Jasenská dolina?
Na motoride som nenasla termín Jasenskej, ale 20.7. je Osrblie. Navrhujem bud 13.7. alebo 27. 7.
Sani, co ty na to? Brnkni Evicke nech to vyzisti, ci je areal volný a hod termín. Pri tolkých návrhoch je treba na to ist s konkretnym termínom.
Vrrrrrrrrrrrrr.. a ja som sa uz na vas tesila.. a co robite 18.8.? 🙄
13. 7. – 21. 7. určite nie, som na dovolenke a nerád by som chýbal (prosím)! Inak sa veľmo teším. 😁 Ja som za august, ako navrhoval Šani.
Amazonka a hafana nemôžeš zobrať sebou? Hádam nás tam nezožerie (alebo my jeho?) Pozdravujem všetky Hovädáááááá. 😈
Hovada…teraz ma napadla jedna vec…. každí kto pozná Dračiatko a Kennyho (a vychádza im termín svadby), čo tak zbúchať stretko ten víkend (7.7.2007) a spojíme to so svadobným spievodom?
cbr900 ja som celkom za …
Ked sa dohodnete na termine, dajte mi vediet zbucham nejaky "putavy" baner nech to mas smrnc 🙂 Pisknite cez exebat postu…
Vyzerá to fajn, hlavne pre to, že v auguste musíme kôli Kuriatku zasa niečo spáchať. Evka, ozvi sa a zober to za svoje. Veď my sa na Teba spoliehame.
No veru mohlo by sa niečo zorganizovať 😉
Sani spolieham sa na vas.. 😁
Normalne by to chcelo do kalendara namalovat, kto kedy moze, a tam, kde sa to bude najviac krizit, tak to je akoze ten spravny termin…. vymyslite ktosi cosi😀
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |