1. stretko exe priaznivcov MOTOCYKEL
- This topic has 61 odpovedí, 32 hlasov, and was last updated pred 17 years, 6 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › 1. stretko exe priaznivcov MOTOCYKEL
Poďme hlasovať, ja prvý: mne je to jedno 😁 🙄
all … padol tu (hodil som) návrh, čo vy na to, keby sa to spojilo s Dračiatkinou a Kennyho svadbou?? a v auguste, ked príde kuriatko zbúchame dozvuky 😁
Kua zo mňa asi chcete spraviť alkoholika… jedna akcia za druhou (alebo jedna opica za druhou 😁 ) 😁
cbr900 – ja som za… 🙂
Cbr900: aj ja som za 😉
.. a može sa zúčastniť aj bezmotorkárske hovado??? 😠 😠 … aj ja som za. 🙂 🙂 🙂
Tiež súhlas. Možno dovtedy bude mať už Vierka Kawu s tretím rámom (synkovi včera v Trnave vybehol z bočnej mikrobus, ktorého vodič , čo rozvážal tovar pre Nay, zavinil už tretiu búračku v tomto mesiaci .Synček je OK, Kawa na sračku).v poriadku. 😕 Tešíme sa. 😁
Sani 😶 😶 😶
Monty ešte sa pýtaj…🙂
Aj ja som za
🙄
Sani 😶 😶 😶 😶 😠 …. vidno, že syn má dobrý koreň…a Vierka nesmúť, ty keby si ani moto nemala, tak ťa budem voziť na tom voze, čo ho kone poj**li 😀
Sani to je sila este tento vikend sme ju obvinovali a bavili sa o tom ze zle sa stane rychlo ale furt je to kus zeleza a par plastov dobre ze sa chlapocvi nic nestalo …… moto sa da dokopy
Sani, fakt, hlavne ze je synator ok. vsetko ostatne sa casom spravi.
Chlapik mal uz 3 buracku za mesiac? Asi by som ho aj policajov poslal do pekla.
Termin v auguste ked je aj pipa doma vyhovuje vtedy som aj ja na sk takze rad by som videl pana v klobuku a spolocenstvo prstena
Vsetci to tu hadzeme na krk Evicke a ona uz na fore dlho nebola 😛 😶
Teraz som s nou telefonovala, posle mi cislo na Nedozery – Brezany a obvolam to ja. Termín teda nechávam 6.-8.7. /svatba Draciatka – Kenyho/. 🙂 😈
V auguste spachame dalsiu akciu pre inostrancov, nebojte 😉 😇
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |