Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Amazonka hladá krotiteľa
Amazonka – a ake su tie ine krizové situácie ? potrebujes precesat ? 😁
totuto cestou by som chcel vymenit hondu cbr za dakeho čopra 😀
ponuka je sice lakava, ale ja moju jawasaki nevymenim za traktor heh. neni som ziadny jarro 😀 F!
No chlapci sa mi teda vyfarbujete 😀
Centauro: tebe tolerujem aj tu frajerku zlatko, ty si kamos
Furby: no nejake zaujimave mailky uz mam v schranke 😉 a kludne si nechaj svoju jawasaki, ja sa vyplacem ale nejako to rozchodim
Duggo: ake su krizove situácie? no ked sa budem vozit, aby mi mal kto psa vyvenciť 😀
Arnie: to je slovo do bitky 😛
Raptos: chvalabodu ze nie si chopprak 😁
Doctor: my uz mame dohodu 😉
jarro ty neznaboch vymenit sport za traktor 😟 no ale je v tom zena anie hociaka takze prehliadnime 😁 😁
jaRRo ty nemas cbr ale drsneho jamahackeho streeta 😎
amazonka veru chvalabohu… pan boh s nami a zle prec… 😁
Agati len sa snazte ja uz mam davno ustnu dohodu 😛
bibas co je psáno TO je dáno!
až ked budes mat ustny styk potom machruj vojak 😁
nabuduce sa skus poprechadzat po zraze aj bez toho joksirskeho teriera 😁 mozno sa ku tebe aj nejaky drsny choperak prihovori , dobra rada ,,nie je zla 😎
Ja by som toho psa neisiel vecit ,ani za sex. 😀
A preco centaurovy tolerujes a mne nechces?Jaka si!!A kde na fotke je doga?
odkaz aj pre CHARYMA nechal som si to prejst hlavou…jourta nevimenim radsej dam sajtku a budem sa vozis so strelou11… (medvedicou) 😀 amazonka vsak sa raz sama ozves 😀 😀 😀 😉
amazonka neboj, nemozes mat vzdy to najlepsie (teda mna) 😎 F!
amazonka : Veď ty si ďáblica. A ešte promiskuitná. Každá fotka – iná motka 😁 🤐
Vadim: Keď si chceš dobre vybrať musíš ich vyskúšať viac 😉 Platí aj s partnermi 😛
No amazonka už máš toho chlapa ? 😁
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |