Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Bojná – Ranč pod Babicou
Ahojte. Kto ide do Bojnej? Vie niekto aký je program? Okrem zabíjania mozgových buniek? 😁
Monty: ideme do Bojnej. Ešte sme tam neboli, takže program zaujíma aj nás. 😉
Bojnu si nemozem nechat ujst.. uz len vymysliet ako sa tam dostanem..
Monty oznamujeme, že aj „PUMOVCI“ ideme 😁 … a už teraz sa tešíme….
ALL dajte si pozor na ubytovanie… rezervácie : 0905 290 413 alebo 038 / 537 3298
🙂 Tak som to dnes stihla zarezervovat, ale uz iba izbu v penzione – chatky su full 😕 tesime sa aj s rolandom1 – ideme druhykrat ukoncovat sezonu 😁
chnypa čo ťa vyšla izba v penzione?? …mne o penzione nehovoril nič 😟
takze mozno uz mam odvoz vybaveny.. teste sa hovedaa 😀
cbr900 nuz – 1.000,- Sk/dvojpostelova izba/noc. nasla som si to na ich stranke 😁
Chnipa dik z rezervacku odkaz Rolovi ze fernet sa bude pit rovno z flase skoda to brzdit nalievanim do poharkov UZ SA NA VAS TESIME 😉
Smazko neblbni – sa zaprisahal, ze uz v zivote nebude pit… fernet 😁 😁 😁 pre istotu mi pripravte miesto vo vasej izbe 😁 AJ MY SA TESIME 😁
chnypa tak to bude asi to isté 🙂 …1000Sk/noc…
Ani ja som tam v zivote nebol ale hadam sa tam pojdem pozriet.A ak ma bude mat kto prichylit tak tam aj prespim.
Ak zafúka fasa vvietor dojdem aj ja 😁
AMIS 😀 prídeš aj s posilou ?? HAF, HAF, VRRRRRRRR 😁
doctor Teba?? také hovado?? Po včerajšom chate sa ťa normálne bojím 😁
doctor Kua opováž sa neprísť. 😁 Neboj nájdeš to. daj vyhľadávať Ranč pod Babicou.
…… kone voz….. pojdme se napít….. 😁
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |