Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Dnes mi zomrela mama
UPRIMNU SUSTRAST. DRZ SA.
Keď nás opustia najdrahší, najviac to bolí. Ale v Tvojom srdci a v Tvojich spomienkach bude vždy s Tebou.
Príjmi moju úprimnú sústrasť.
To je hrozne smutné…Úprimnú sústrast… 😟
uprimnu sustrast milan , drz sa ….
milan uprimnu.. 😕
je mi to luto, uprimnu sustrast. 😟
Milan aj ked sa osobne nepozname, tak ti prajem uprimnu sustrast…
Milan,
viem ako Ti je a co citis, ale vedz, ze tam hore mas o jedneho anjelika strazneho viac.
Moja mamenka zomrela 52 rocna a diva sa na mna stale zhora.
Dancul
Milanko úprimnú sútrasť..určite to bolí. 😠
Este raz vsetkym vdaka za podporu. Vsetci sme na tabletkach… V sobotu bude mat pohreb a v pondelok do prace = ine myslienky.
Uprimnu sustrast a hlavu hore.
úprimnú sústrasť
Ak by nahodou niekto nieco, pohreb bude zajtra o 14:00 v evanjelickom kostole v Pezinku a o 15:00 bude na pezinskom cintorine (na pravej strane ako sa ide na Modru/ Senec).
Vdaka za povzbudive slova, ktore mi velmi pomahaju. Pomaly sa zaciname rozhybavat. A podpora ludi, ktori maju rovnake zaujmy ako ja je velmi povzbudzujuca.
na zarmutok zo straty blizkeho neexistuje liek, jedine, co pomoze, je cas, len ten dokaze hojit vsetky rany. Ale ak by ta to aspon trochu potesilo, mozeme si cez vikend vyjst na jednej stope, ak budes mat chut, zavolaj mi…
milan uprimnu sustrast 😟 …mne zomrel otec ked som mal 5 rokov ale stale verim ze je niekde pri mne a pozera sa a strazi, hlavu hore, budes ju vzdy mat v srdi
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |