Connect with us

Komoča 2005

Domov Diskusné Fóra Zrazy a akcie Komoča 2005

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    leo
    Účastník (Participant)

Ahojte,
    konečne poriadný motozraz, tak ako sa na záverečné podujatie patrí. Poriadná
    muzika, nielen rock, ale aj niečo od jazzu. určite si každý prišiel na svoje.
    Ale musím povedať, že baby na východe sú krajšie, alebo ináč povedané akcia "Mokré
    tričko" nemala také pekné aktérky, aké boli na Šírave. Na druhej strane
    však boli odvážnejšie. Tá čiernovláska to pekne rozbalila. Škoda len, že cenu
    pre víťaza rozdelili neférovo. Tá čiernovláska mala dostať aspoň 80% z celkovej
    ceny. Musím jej povedať, že bola super a že myšičku má pekne urobenú.
    Stánky s tovarom pre motorkárov boli tiež fasa, alkoholu dostatok a čo je najdôležitejšie,
    nestretol som ani jedného chlpatého, na rozdiel od Šíravy. Na tú sa po Zraze
    2005 môžem vy … . takže ešte raz organizátorom Komoča 2005 skladám poklonu.
    Ale predsa len jedná výčitka. Pri vstupe mohli dávať program podujatí. Niektoré
    veci som nevidel. Ale to je maličkosť. ´

Takže v roku 2006 AHOJ.

Leo, Košice

hellsatan
    Účastník (Participant)

skoda ze v niektorých stánkoch nevedeli po slovensky… ☹️

Heavy
    Účastník (Participant)

Dobrý zraz… 😎 Som si myslel, že od štvrtku do nedele to bude dosť, ale ubehlo to ako voda (alebo vodka?). Dobré kapely, nápoje, výjazdy – myslím že si každý našiel to svoje… 😉 . A ak by ste nevedeli, aký je to pocit, keď Vám na výjazde v 100 km roztrhá na kusy zadný plášť, tak je to celkom zaujímavé. Týmto ďakujem Sothar za poskytnutie prvej pomoci – plášť sa podarilo úspešne vymeniť a bez ďalších nehôd dokončiť zraz. Komoča o rok? Myslím , že áno… 🙂

kawamiro
    Účastník (Participant)

Musim s vami suhlasit mne sa tiez pacilo, bol som tam od piatku a bolo super az na ten lejak ale to sa neda naplanovat, len som si miestami myslel ze niesom ani na slovensku 🙂 Bol som aj trocha sutazit na sprinte aj sa mi darilo len posledny suboj som pokazil, moc som prespojkoval a skocilo mi to fakt brutal na zadne 😠 nevedel som ze by som mohol nieco vyhrat, no vazne ten program som vobec nemal ani ja takze ta informovanost o programe veskera bieda. 😟 Ale celkovy dojem bol super, pacilo sa mi, len na vstupe sa brutalne smykalo s toho piesku na asvalte, zopar ludi tam popadalo.

soli
    Účastník (Participant)

Tiez sa pripajam k dobre organizovanej rozlucke so sezonou, i ked som nemohol pre zanepranenost vychutnavat cely cas zrazu. Skoda ze nebol k dispozicii prehlad programov. Velmi dobre, keby tam pribudlo este o nieco viac JAZZU a BLUESU. Inak super, nemalo to chybu. Samozrejme o rok Dovi.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri