Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Kraska!
vooooou tak ty kokooos ona sa mi dala cela kocanda
😁 normalne ze neiem ci nebudem lezbiš
😁
oooo pogicko andžin…to čo…. inak asik aj ja…. a keď som videla jej pičniš… ochah
ako to prejdem? 😉
Podľa tej hry som zistil, že nedokážem uspokojiť osemnástku. Strhol som z nej šaty a ono že „WOKE“ a zdrhla, mrcha náročná!
CHACKY čaci som snej strhla saty a a potom som caala kym uplne zaspi nie no a naras som jej po tej p***** zacala smatrat kvista ako keby mala krami p*** jedna..no a potom mi tam naras zacala vzdychat eeej keby tak som dosiahla jej orazmus fuu to by bolo..
eXeBaT 😁 no vidiiis treba opatrne a nie moc prudko..
Príspevok upravený adminom 27.02.07 o 20:05
vyskusajte ju tak drazdit po spodnom pradle ako zvlhne 😀
pogicko kroť sa s tými výrazmi, čítajú to tu aj neplnoletí 😉
ako ziskam 1000 bodov? 🙂
eXeBaT eXeBaT 😕 och teras to nema grady…ked to nevadi mne ta hadam ani inym..
😀
Power hm neviem…ale viem ako nanu 😁…ale trva to dlho…
xixix 😁
no ako hovor 🙂
Power suknu a cakaj kym zaspii hej?,
potom velkou richlostou jej z ruku smatri po pičniš tak aby zvlhla a dostala teplotu ale aby sa nezobudila a pokracuj co si asi myslis ze nanu plati je to 18r.takze 😁…trejalo by ist nanu pomali.. 😁 😉
eXeBaT neplnoleti ? ale ved ti sem podla teba nechodia …
sak neplnoleti sem nechodia …….inak pozyvam vas na moju 18tku 😀
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |