Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Kto sa chystá na Haličskú Motorkáreň?
cbr900 teba a vidiet??? na jednej ruke spočítam kolkokrat sme sa stretli 😁 viac sa stretavas s ludmi, ktorí su z iných miest, ako co my dvaja bývame v jednom meste. 😠
cbr900 neviem preco..ale myslela som si ze Montyho narodeniny už boli…no nevadi..prajem dobrú zábavu 😉
Idem aj ja 🙂 tak sa tam stretneme 😉 a môžme pokecať
som z VK takže by bol hriech neprísť sa pozrieť 😇
JOSE…ale nebudeme sa poznat..bude tam plno chlapov
Jose ty tiez nevies kam ist.. nemal si ist nahodou so mnu do tajova? ☹️
Jééé koľko krát saom prispel 😕
ega1: budem oblečený v červenom na modrej Ténéré 600 😉 s rozbitou prednou smerovkou 😀 😇
furby : šak ale do tajova sa dá ísť aj potom neskoršie 😉 čo bojíš!!! 😁 veď vravím že je to na skok
prezvoň ma, alebo dofrč pôjdeme v piatok na obed 🙂
Ok, len navar nieco poriadne 😎
JOSE no ved uvidime…ak aj ty mna spoznáš 😉
Ale hádam hej 😉
JOSE no ved uvidime …ja budem asi fotit 😁 tie stare vraky 😁
Bolo úžasne, počasie nám prialo, nalada bola super, motorky tiez 😉
No nakoniec som nič nestihol 😕 lebo Furby sa na Montyho narodkách tak sundal, že kým som sa stadiaľ vybral 😕 nakoniec sám lebo jemu bolo zle jak 🤐 🤐 tak sa mi už ani neoplatilo prísť
Veru..ani som ta tam nevidela..a ak som dobre kukala fotky z narodenin…..tak ak mas brata..tak sa na neho podobas. A mas vlastne brata?
Mám 😉 aj dvoch ak chceš 😀 jeden býva RS 😉 Peter 😉
Ano..tak tvojho brata potom poznam, s mojim bratom su kolegovia
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |