Connect with us

Laminat-laminatovanie jak na to?

Domov Diskusné Fóra Motoporadňa Laminat-laminatovanie jak na to?

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Autor
    originalD
    Účastník (Participant)

rozhodol som sa ze si vyrobim z laminatu pravu cast kapotaze. Ale chcel som sa vas spitat ci newiete ako sa da podla lavej strany z laminatu vyrobit prava strana??? A este nechapem ako ze naco sa z kopyta vyraba laminatova predloha? vsak mozem z kopyta vyrobit normalny finalny vyrobok nie????

andoo
    Účastník (Participant)

kopyto sa robi zo sadri, plasteliny alebo nejakeho tvarovatelneho materialu a na neho nanasas tie sklenne vlakna+ epoxid (teda laminat) kopyto mas len na vytvorenie tvaru. Vela stastia pri laminovani, najprv si skus vylaminovat nieco ine nie zacat hned obit cast kapotaze. je to celkom makacka ale ked sa stym pohras finalny produkt moze vyzerat na nerozoznanie od originalu..

originalD
    Účastník (Participant)

andooo dik 🙂 ja budem laminatovat najpr s fotrom a ten uz nieco laminatoval 😁 a este by ma zaujimalo ako sa da podla pravej casti kapotaze vyrobit prava cast????? 😟

originalD
    Účastník (Participant)

oprava: ako sa da podla lavej vyrobit prava som sa sekol 🤐

andoo
    Účastník (Participant)

no to ti uz ja bohuzial neviem pvoedat, jedine zohnat lavu cast a urobit „kopyto“ podla nej..

originalD
    Účastník (Participant)

no to poriesime 😀

este som sa chcel spitat ze ked v BA alebo okli sa da zohnat sklenne vlakno a ostatne veci potrebne k lamonovaniu?

pdcustoms
    Účastník (Participant)

http://www.hifol.sk to su typci co sa zaoberaju autohifi a vyrabaju laminatove zastavby do aut .teraz sice ta stranka neni 100%funkcna ale predtym fungovala sposobom e-shop takze predavali aj tie veci co potrebujes..ktomu kopytu normalne budes musiet tzohnat lavu cast inak to nespravis presne rovnake.

eXeBaT
    Účastník (Participant)

originalD

Ak je to sériovka, kúp ten bok od nejakého dovozcu padnutých motocyklov a nelaminuj, strata času a peňazí.

originalD
    Účastník (Participant)

ahoj EXE

je to seriovka na motoride v diskusii ,,Vyroba kapotaze,, je aj fotka tej casti

ale problem je ze moja moto YAMAHA TDR 125R 1992 je dost ziredka dovazana 😕

ak by si mohol mi napisat niaky kontakt na niakeho doozcupadnutych moto bol by som rad

cav

andoo
    Účastník (Participant)

sklenne vlakno, ako aj laminatovacie sady anjdes vsade, aj v tescu

originalD
    Účastník (Participant)

andoo- no skusim pozret.Vcera som bol v baumaxe a mali akurat len sadu de bolo 0,5m2 sklenneho vlakna 😟

andoo
    Účastník (Participant)

viem an 100% ze v tecu lamac sa da to vlakno kupit aj samostatne..

kalupko
    Účastník (Participant)

Ak to chces ozaj laminovat, tak objednaj vo firme http://www.havel-composites.com, maju pobocku aj na SK a objednavaju tam tipkovia co s tym robia profi. Maju tam vsetko a ked nahodou nevies co a ako, tak ti aj poradia, aku tkaninu, aku zivicu, proste vsetko…Inak skus sa pohrabat na stranke, je tam aj nieco o technike laminovania.

originalD
    Účastník (Participant)

no skusim opozerat kde je to lacnejsie 😉

kalupko-dik za stranku

anddo- inac minule som ta tusim videl v dubravke 😁

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri