Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Metalisti satanisti
ZOMBY To si kde natrafil na takú sračku?
Cloveka co zije v takychto dogmach by som normalne vedel fackat
viera je krasna vec len ta cirkev jak keby stale zila v 16 storoci
WTF? 😀
Cirkev musi byt konzervativna, jako by to tu vyzeralo ! 😁
Len som to moc nepochopil , co treba robit ,obetovat capa v montaznej jame? 😈
Vsetko jeden cert
Ja obetujem par milionoch mojich mozgovich buniek a poriadne sa zmodlim ze budem klacit az pod stolom 😁
…………. fuuuuuj, 40 rokov nam tu komanci diktovali co mame robit,kam chodit,s kym sa stretavat a . . . . . dalsich 40 rokov nam tu chcu neaky carno-knaznici znovu zaviest diktaturu ???? Radsej nech sa pozru do vlastnych radov co za havet maju za svojimi murmi . . . . Cirkev musi byt oddelena od statu,ja takychto buzerantov nechcem zivit zo svojich dani a vedel by som najst lepsi projekt kam smerovat financie normalnych danovych poplatnikov. este raz fuuuuuuuuuuuuuuj takymto uboziakom a zabednencom 😈
Aka to bola hodina? urcite sa pomodlim..
sracky uchylne!! 😈
😈 srandy kopec 😈
Zomby… 😁 😁 😁 ..sialene…..ale ze na omsiach piju krv a jedia akesi telo—-takto je co???
🤐
Cirkev je najbohatsia republika v nasej chudobnej republike
Cirkev je najstarsia mafianska organizacia… navyse legalna
Sedí SOKOL…
Zaujimave citanie, respektujem pravo na iny nazor. Si predstavte, ake veci sa musia na cirkevnych forach popisat o motorkaroch…
…take iste, ako na motorkarskych o cirkevnikoch…
Pokial sa urputne nesnazia ma prehovorit na ich vieru, a nie su vtieravi… Vlastny nazor, ok. V ich kruhu sa urcite stretnu s pochopenim.
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |