Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Metalisti satanisti
Len s tym rozdielom ze metalisti (satanisti)
-nekazu o laske k bliznemu a niektori z nich znasilnuju male deti
-nekazu o zdrzanlivosti a nechodia s pupkom ako nas pan farar
-nekazu o mieri a laske a pritom organizovali v minulosti kriziacke vojny v ktorych zomrelo tisice nevinnych
-netvaria sa ako spasitelia bez ktorych nie je mozne dosiahnut kralovstvo nebeske
-nevyberali "vypalne" vo forme desiatkov, prispevkov na oferu, odpustkov a pod
-nehovoria o "poddanych" (ako isty pan farar na dedine blizko zlatych moraviec) a nerozkazuju si kazdu nedelu do kostola milodary
kde do p**e je ich vola pomahat ked sa vozia v polmilionovych autach na ktore sa im zlozili ich ovecky? preco tie auta nepredaju a peniaze nerozdaju chudobnym
idem radsej dalej vysavat lebo sa akurat tak dobre naseriem
Apropo v nedelu vysavat je asi tiez hriech takze som de facto satanista cez vysávač… modlite sa za mna 😈
Raptor: 😀 😀 😁
Hups no ja si vysávanie nechávam vždy na nedelu takže radšej sa ku mne ani nepribližujte ešte vás dačím nakazím 😁 😁
Ja som akurat teraz vstal.. no v nedelu sa tazko vstava… 😁
Raptor rulez everything and everyone cooooooooooool man
Raptor….. 😉 😉
No ja by som len rada zdoraznila ze slovo satanista nie je synonimom slova metalista..takze poprosim nezamienat…
a ked uz sme pri tej cirkvi….podpalen pan jezis kristus…..naveky plamen 😈 😈 😈
😁 😁 😁
Vampirelady si zas nemyl krista z cirkvou, mam pocit ze jemu samemu by sa nepacilo co dokazuju jeho zastupcovia na zemi
Uuuuuf tak teraz neviem,ci mi viacej pomoze modlitba,alebo pivo 😀 😀 😀 😀
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |