Connect with us

Modlitba za motoride

Domov Diskusné Fóra Kaviareň Modlitba za motoride

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 16 až 30 (z celkového počtu 35 )
  • Autor
    raptor
    Účastník (Participant)

drtic no takto som to povodne nemyslel, ANDULKA NAOZAJ NIE !!!! na dobry technicky stav mojej nastenky prisaham !!

ale drto medzi nami…. ty rozsirujes moje cakry a obzory…. hovadoooo :75:

exebat zle si to pochopil, to nebol utok na exebat.sk, to bol utok na moju sedu koru mozgovu…

papaya
    Účastník (Participant)

Kto je ten Harly?

Natalka
    Účastník (Participant)

😁 😁 😁 😁 😁

výborné!!!! Výýýbornééé!! raptor boduješ!!!

A ešte jeden had a už mi nebudeš môcť vyprstovať moju pazušku!!!! 😀 😀 😀

😛

raptor
    Účastník (Participant)

nebud vztahovacna.. pozri sa k comu som prirovnal seba, drtica a lukyho

papaya harliak je jeden zo spolutvorcov, moderatorov, zakladatelov, mazacov na motoride…:75:

Natalka
    Účastník (Participant)

ale ved som ti tam dala za kýbel smajlíkov, tak je jasné, že sa ma tvoj príspevok nedotkol a z toho vyplýva, že tú vzťahovačnosť si si vymyslel… 😛 😛 😀

Kmotr
    Účastník (Participant)

Raptor, nic si z toho nerob. Oboch nas zmazal z diskusie k clankom, kde sme ho obvinili z plagiatorstva, co sa tyka toho clanku o Honda babetach. 😀

raptor
    Účastník (Participant)

kmotr to som nechcel zrovna vytahovat ale pravdu vravis, sprosto okopiroval cely clanok vratane obrazkov a podpisal sa ako autor

a este mi ide rozpravat o tom ze nech ja skusim napisat clanok…

a pritom taky fajn chalan sa mi zdal ked som ho videl…

amazonka
    Účastník (Participant)

Rptor, maš moje symfonie 🙂

Ale to uz vies, ved exebat je to miesto, kde sa najcastejsie stretavame 😛

Prečo asi????

😕

raptor
    Účastník (Participant)

lebo sa tu da slobodne prdiet od ucha k uchu…

ziadne mazanie, flamewary

btw amazienka, ty si nejaky suteren s tymi symfoniami 😘

milan3232
    Účastník (Participant)

No, aby sme boli objektivny, pamatam si niektore Raptorove provokacne prispevky na motoride, na ktore sa mozno niekto mohol urazit. Ja s tym problem nemam, internet je anonymny a preto ho beriem s rezervou. Takze nic nie je take, ako sa to zda. Nic nie je cierna ci biele, vsetko je ciernobiele.

Raptor – nic proti tebe, ale mozno prave tymto prispevkom rozputas do buducnosti podobne jalove a urazlive debaty ako su na Motoride a ktore nam vsetkym vadia. Dufam, ze sa tak nestane a Exe udrzi vsetko pevne v rukach.

To, ze niekto niekoho zmaze (ak ma na to pravo) je iba jeho vec. Ake su suvislosti je zas vec druha. Urcite sa mi vsak zda, ze je dost tvrde odsudzovat a viest vojnu medzi 2 servermi s rovnakou tematikou. Neprospeje to nikomu, ako ani tato tema, pre tvorcov Motoride, asi urazliva. Na druhej strane je pravda, ze na Motoride sa rozoberalo „Preco nechodim na Exebat“…

Ukazme vsak, ze toto je server na urovni, ako aj debaty, ktore sa tu preberaju.

Preto som toho nazoru, ze tato tema by sa mala zmazat. Dovod som popisal vyssie.

Demokracia je iba slovo. Bez urcenia pravidiel sa stava anarchiou. A to skodi.

eXeBaT
    Účastník (Participant)

milan3232

Sledoval som diskusie na motoride.sk a ako si sám napísal, občas tam padla téma exebat.sk v negatívnom zmysle. Nikto to odtiaľ nezmazal, pretože im to vyhovovalo, veď prečo by aj nie.

ALL

Myslím, že táto téma už vyzrela, Raptorova kultúrna vložka si našla priaznivcov a bol by som nerád, keby sa uberela cestou nadávania na všetko zlé, čo na motoride.sk je a bolo. Sem to nepatrí. Takže Vás chcem všetkých požiadať, aby ste túto diskusiu nezneužívali na útoky na server motoride.sk.

Ďakujem.

milan3232
    Účastník (Participant)

eXeBaT – presne taketo ukoncenie tejto diskusie som od teba ocakaval a zelal si.

Velmi fajn, na urovni a s nadhladom. Vdaka.

Milan.

doctor
    Účastník (Participant)

Exe na hrad!!!!!!!!

yagiza
    Účastník (Participant)

takze krv a awiowa hlava na drevenom kole nebude? Nudaaaaaa

doctor nevies co hovoris, daj na mna 🙂

raptor
    Účastník (Participant)

love, peace, unity…

flower generation…

make love, not war…

aby som to uzavrel, cele na zaciatku to bola sranda, sranda v offtopicu kt. nikoho neurazala, pripustam ze podana s mojho uhlu pohladu

ale keby som toto iste napisal na exebat a tiez to okorenil v rovnakej miere som presvedceny ze exebat by to nezmazal… mimochodom vystihol si to exe, bola to kulturna vlozka… nabuduce asi budem radsej hackovat…

hladko obratko

hladko obratko

ine kafe vratko

predstavena matko

hladko hladko obratko

milan 3232 – demokracia je totalita vacsiny, ale zatial nikto nic lepsie nevynasiel… 😉

kmotr dodatocne mi bolo vysvetlene ze harliak nespravil nic zle, bola to oficialna sprava z hondy a on sa pod to podpisal ako autor

ze vraj to tak chodi, ale tomu uz ja nerozumiem.. idem radsej spat

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 16 až 30 (z celkového počtu 35 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri