Modlitba za motoride
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Modlitba za motoride
- This topic has 34 odpovedí, 20 hlasov, and was last updated pred 18 years, 9 months by raptor.
-
AutorPríspevky
-
1. marca 2006 o 12:26 #65868raptorÚčastník (Participant)
drtic no takto som to povodne nemyslel, ANDULKA NAOZAJ NIE !!!! na dobry technicky stav mojej nastenky prisaham !!
ale drto medzi nami…. ty rozsirujes moje cakry a obzory…. hovadoooo :75:exebat zle si to pochopil, to nebol utok na exebat.sk, to bol utok na moju sedu koru mozgovu…
1. marca 2006 o 12:44 #65869papayaÚčastník (Participant)Kto je ten Harly?
1. marca 2006 o 12:55 #65870NatalkaÚčastník (Participant)😁 😁 😁 😁 😁
výborné!!!! Výýýbornééé!! raptor boduješ!!!
A ešte jeden had a už mi nebudeš môcť vyprstovať moju pazušku!!!! 😀 😀 😀😛
1. marca 2006 o 13:11 #65871raptorÚčastník (Participant)nebud vztahovacna.. pozri sa k comu som prirovnal seba, drtica a lukyho
papaya harliak je jeden zo spolutvorcov, moderatorov, zakladatelov, mazacov na motoride…:75:
1. marca 2006 o 13:14 #65872NatalkaÚčastník (Participant)ale ved som ti tam dala za kýbel smajlíkov, tak je jasné, že sa ma tvoj príspevok nedotkol a z toho vyplýva, že tú vzťahovačnosť si si vymyslel… 😛 😛 😀
1. marca 2006 o 15:39 #65873KmotrÚčastník (Participant)Raptor, nic si z toho nerob. Oboch nas zmazal z diskusie k clankom, kde sme ho obvinili z plagiatorstva, co sa tyka toho clanku o Honda babetach. 😀
1. marca 2006 o 15:47 #65874raptorÚčastník (Participant)kmotr to som nechcel zrovna vytahovat ale pravdu vravis, sprosto okopiroval cely clanok vratane obrazkov a podpisal sa ako autor
a este mi ide rozpravat o tom ze nech ja skusim napisat clanok…a pritom taky fajn chalan sa mi zdal ked som ho videl…
1. marca 2006 o 17:26 #65875amazonkaÚčastník (Participant)Rptor, maš moje symfonie 🙂
Ale to uz vies, ved exebat je to miesto, kde sa najcastejsie stretavame 😛
Prečo asi????
😕1. marca 2006 o 17:36 #65876raptorÚčastník (Participant)lebo sa tu da slobodne prdiet od ucha k uchu…
ziadne mazanie, flamewarybtw amazienka, ty si nejaky suteren s tymi symfoniami 😘
1. marca 2006 o 19:07 #65877milan3232Účastník (Participant)No, aby sme boli objektivny, pamatam si niektore Raptorove provokacne prispevky na motoride, na ktore sa mozno niekto mohol urazit. Ja s tym problem nemam, internet je anonymny a preto ho beriem s rezervou. Takze nic nie je take, ako sa to zda. Nic nie je cierna ci biele, vsetko je ciernobiele.
Raptor – nic proti tebe, ale mozno prave tymto prispevkom rozputas do buducnosti podobne jalove a urazlive debaty ako su na Motoride a ktore nam vsetkym vadia. Dufam, ze sa tak nestane a Exe udrzi vsetko pevne v rukach.
To, ze niekto niekoho zmaze (ak ma na to pravo) je iba jeho vec. Ake su suvislosti je zas vec druha. Urcite sa mi vsak zda, ze je dost tvrde odsudzovat a viest vojnu medzi 2 servermi s rovnakou tematikou. Neprospeje to nikomu, ako ani tato tema, pre tvorcov Motoride, asi urazliva. Na druhej strane je pravda, ze na Motoride sa rozoberalo „Preco nechodim na Exebat“…
Ukazme vsak, ze toto je server na urovni, ako aj debaty, ktore sa tu preberaju.Preto som toho nazoru, ze tato tema by sa mala zmazat. Dovod som popisal vyssie.
Demokracia je iba slovo. Bez urcenia pravidiel sa stava anarchiou. A to skodi.
1. marca 2006 o 19:17 #65878eXeBaTÚčastník (Participant)milan3232
Sledoval som diskusie na motoride.sk a ako si sám napísal, občas tam padla téma exebat.sk v negatívnom zmysle. Nikto to odtiaľ nezmazal, pretože im to vyhovovalo, veď prečo by aj nie.
ALL
Myslím, že táto téma už vyzrela, Raptorova kultúrna vložka si našla priaznivcov a bol by som nerád, keby sa uberela cestou nadávania na všetko zlé, čo na motoride.sk je a bolo. Sem to nepatrí. Takže Vás chcem všetkých požiadať, aby ste túto diskusiu nezneužívali na útoky na server motoride.sk.
Ďakujem.1. marca 2006 o 19:56 #65879milan3232Účastník (Participant)eXeBaT – presne taketo ukoncenie tejto diskusie som od teba ocakaval a zelal si.
Velmi fajn, na urovni a s nadhladom. Vdaka.
Milan.1. marca 2006 o 20:02 #65880doctorÚčastník (Participant)Exe na hrad!!!!!!!!
1. marca 2006 o 20:04 #65881yagizaÚčastník (Participant)takze krv a awiowa hlava na drevenom kole nebude? Nudaaaaaa
doctor nevies co hovoris, daj na mna 🙂
1. marca 2006 o 20:27 #65882raptorÚčastník (Participant)love, peace, unity…
flower generation…
make love, not war…aby som to uzavrel, cele na zaciatku to bola sranda, sranda v offtopicu kt. nikoho neurazala, pripustam ze podana s mojho uhlu pohladu
ale keby som toto iste napisal na exebat a tiez to okorenil v rovnakej miere som presvedceny ze exebat by to nezmazal… mimochodom vystihol si to exe, bola to kulturna vlozka… nabuduce asi budem radsej hackovat…hladko obratko
hladko obratko
ine kafe vratko
predstavena matko
hladko hladko obratkomilan 3232 – demokracia je totalita vacsiny, ale zatial nikto nic lepsie nevynasiel… 😉
kmotr dodatocne mi bolo vysvetlene ze harliak nespravil nic zle, bola to oficialna sprava z hondy a on sa pod to podpisal ako autor
ze vraj to tak chodi, ale tomu uz ja nerozumiem.. idem radsej spat -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.