Motopárky v HD Trenčín
- This topic has 143 odpovedí, 39 hlasov, and was last updated pred 17 years, 7 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Motopárky v HD Trenčín
A čo sa týka tých komentárov, tento podnik už mal zopár majiteľov, tie komentáre sú spred 9mesiacov a staršie
klasik – čo tam nejakých 400 metrov, to nie je problém – ak tam netrafím, budem počúvať odkiaľ pôjde ..konééé voz… jednoducho nedá sa zablúdiť, ani si zbytočne papuče zodrať… 😀
Heavy: ale konee voz su pocut hlavne medzi 3-4 hodinou rannou.. to tam budes dovtedy cakat? 😁
andoo – tvoj časový údaj je zámerne mätúci a zavádzajúci. 🙄 😀 Vieš veľmi dobre, že priamo úmerne s počtom Hovád rastie aj frekvencia opakovania koní a papúč 😁 a podľa tej zostavy, ktorá sa tam chystá to bude počuť skoro neustále. 😀 😀 Zverina ako Hovado… 😁
Ete drobnost je tam Džubox alebo mam zobrat nejake CD zeby album Fear of the dark, ci nejaky Rammsteinik 🙄 ( Ich will)
ozaj mam doma papuce kupi niekto?? 😁 😁 😁
no a ako obycajne v Trencine nepijem 😎
Pridem tesim sa
divoch zas zdivieme ? 😁
Aj teta packy pride, musite ma to vase "kone voooz" uz konecne naucit, slubujem, ze tentokrat budem vnimat 🙄 🙄 🙄
Kua, a to ako že bez nas ? 😁
Temny: srdenko, jubox tam je, bude aj DJ, ale CD prines 😛
Sani: rýchlo prehodnoť plány a prídite, toto by ste si nemali nechať ujsť 😉
Teším sa na všetkých 🙂
Uvidim ako,ak sa stihnem pripravit na maturu z ucta,tak pridem… 🙄
No neviem neviem, predminule sme hucali do diidzeja ,ale on si furt hral svoje 😛
Kua a zas je to v centre mesta 😁 To zas bude v alejich nablito .
No ak bude slovan majstrom neviem ci sa tam mam odvazit prist.Trencania su nejaky divoky.A ist od bratislavy!?Amazonka ochranis nas?
Ak sa mi podarí vybavit firemné auto tak budem mat česku špzku takze ja sa bat nebudem 😁
Ak bude v programe striptíz, tak dúfam, že striptérka príde, aby som nemusel zaskakovať, ako na jeseň 😁 .
Už zas počúvam Kabát.
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |