Motopárky v HD Trenčín
- This topic has 143 odpovedí, 39 hlasov, and was last updated pred 17 years, 7 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Motopárky v HD Trenčín
Ked pojde Kxbibo tak dojdem aj ja 🙂
Keď pôjdem ja, pôjde aj Bibo… 😁 🙂 😉
Ked pojde majlanko pojdem aj ja 😀 . inak zrejme budem mat este jedno miesto v aute tak kto by chcel ist z ba alebo so ceste tak ho kludne nalozime.
andoo opytaj sa xgx 😁
vseci sa tesime VSECI SA TESIME 😀
No pojdem asi autom ked sa podari a ked pojdem tak mam nejake to volne miesto, teda dost volneho miesta.
Vela z Vas som uz dlho nevidel a ked pojde aj ten Kxbibo tak teda pojdem aj ja.
A mam vlastne kde spat ? neviem ci chcem ist na hotel
andoo to auto nie je len pre jednu osobu, vaziacu maximalne 80 kg a neprevysujucu vysku 1,5 metra ? 😉
jaRRo ale to vooobec nebolo vtipne 😀 😶 😎
Majlanko: ved ja nejdem fifinou 😁
andoo
Ozaj ked pojde XGX, andoo, antlantis, Heavy, amazonka, pitbulka, kuky, packy, blueyes. lanie, Santal, martiner, majlanko, jarro, cbr900, sani, vierka, klasik, jybka, monty,zomby . . . . .
tak pojdem aj ja 😛
inak a 😇 kvoli santal ked ho chcela ako smajla 😉 😁 😁
no a nakoniec
…. poje**** kone voz , a teraz ma mila na **** si SENO voz 😛 😛 😛
To pojde tak vela hoväd
? tak to bude hovädska akcia 😀
Temny …DREVO… 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Nie SENO… 😁
Heavy ty sa to snad nikdy nenaucis spravne kolko – kolkokat ti to treba opakovat SENO 😁 😁 😁
SENO 😀 😀 😀
Drevo!! a uz dost 😁
Hm no jo trencin je daleko 😁 aj by som sa dovlacela tam som este nebola 😁
akto by ma zobral zo Ziliny mimochodom?? 😁 😎
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |