Orange County Choppers alebo American Choppers
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Orange County Choppers alebo American Choppers
- This topic has 17 odpovedí, 8 hlasov, and was last updated pred 18 years, 12 months by Jozefko.
-
AutorPríspevky
-
24. decembra 2005 o 18:39 #64829yagizaÚčastník (Participant)
dostala som sa na slovensku web stranku na ktorej sa fanusikovia isli poondit z tohto programu, ze je zaujimave sledovat ako sa chopper sklada. Tak ja uz neviem: hovoria o tom istom serialy ako som sledovala ja? kde Paul sr a Paul Jr su spolu neustale zapleteni do slovnych vojen, a ako to vzdy vyzera ze nestihnu uzavierku, ale potom ako zazrakom vstetko stihnu? a videl tam vobec niekto ako sa kus zeleza zmenil na motorku? lebo ja nie, asi som vtedy zmurkla… 😉 😕
ak budete mat sancu, pozrite si „Biker build off“ – je to omnoho lepsie, a tito chlapci si vyrobia vacsinou vsetko sami, a nekupuju to…. 🙂
24. decembra 2005 o 20:22 #64830jaRRoÚčastník (Participant)no ja to casto sledujem ale su celkom dobry………. a pacil sa mi ten 16- rocny ked navrhol a poskladal tiez nieaku motku…….
24. decembra 2005 o 20:48 #64831yagizaÚčastník (Participant)jaRRo osobne som tam nic krok po kroku postavene nevidela… 😟
24. decembra 2005 o 21:06 #64832jaRRoÚčastník (Participant)je pravda ze ukazuju viac hadky ako roboty ale konecny vysledok byva super osobne sa mi paci asi naj cierna vdova ak vies……
25. decembra 2005 o 1:19 #64833ogardÚčastník (Participant)pffuuu… podla mna dost o nicom serial 😕
Osobne by som si radsej pozrel ako niekto naozaj „vyraba“ novu masinu ako len prisoubovava dokopy nakupene suciastky. Uznavam ze som to mozno trocha nadnesene popisal ale tak nejak mi to pripada. 😟25. decembra 2005 o 10:22 #64834yagizaÚčastník (Participant)jaRRo to bola ta cervena s tou striebornou pavucinou? vsetko je to na jedno kopyto. ich motorky silne nemusim. zacina sa novy serial, uz mi to pripomina telenovelu. menej ega a viacej motoriek prosim. 😉
ogard tak je 🙂
25. decembra 2005 o 13:52 #64835raptorÚčastník (Participant)a v akej telke to chodi?
25. decembra 2005 o 14:46 #64836yagizaÚčastník (Participant)raptor co kde „chodi“? myslis vysiela sa? novy uz 4ty serial American Chopper zacina na Discovery Channel 16.januara 2006. takze ak ta nebavia motorky ale rad si pozres dobre hadky, priprav si rodinne balenie chipsov. a na konci vzdy zazrakom uvidis nejaku motorku hotovu… Inak v tomto seriali mali by ukazat ked tu boli v lete (anglicko) a isli z londyna do Brightonu na 12 rocne vyrocie ace cafecka… to jedine bude parada, tam som niekde zasita, medzi tymi desiatkami tisikami motoriek 😉 🙂
Biker build off bezi na Discovery Real time (extra) 😉
25. decembra 2005 o 14:50 #64837yagizaÚčastník (Participant)inak prave som dopozerala tretie DVD „long way round“ a tam boli tito chopraci… a neuveritelne ako z ich miesta to maju do New yourku nejakych 80 km ale nesli na tych svojich vytvoroch. na co mi je masina za 70 000 dolarov ked s nou mozem chodit len na nakupy zapalovaca aj to ked je pekne teplo a sucho. 😀
Long way round ruuulez! 🙂 🙂
25. decembra 2005 o 16:10 #64838banditakÚčastník (Participant)yagi: oni niesu az taki onicom ako hovoris, v usa som ich sledoval (okrem inych) a boli fajn, tie hadky a pod. to celkom dobre ozivily 😁 😉 , poslednu co som sledoval bola ako stavali chopper NY a bolo to dost dobre. Robily si vsetko sami okrem ramu, motora a prednej vydle… 😎
25. decembra 2005 o 16:15 #64839jaRRoÚčastník (Participant)mate pravdu viac moto by to tam chcelo ……… a napriklad ja by som sa mohol stazovat ze prerabaju len copre tiez by som rad pozeral nico pravidelne v TV o supersprotoch 🙄
25. decembra 2005 o 16:21 #64840yagizaÚčastník (Participant)banditak to mas jedno kde to sledujes, ja to sledujem tuna v anglii a su to presne tie iste serialy ako v amerike. mas pravo na svoj nazor a moze byt aj iny od mojeho. mne viacej vyhovuje „biker build off“ teutelovci su prilis velke ega a motorky idu do pozadia… 🙂
jaRRo mas kanal „Men and Motors“? tak idu aj supersportove programy. 🙂
25. decembra 2005 o 18:25 #64841PedritoÚčastník (Participant)yagiza
Jediná robota ktorú s toho všetkého beriem ako umenie niečo vytvoriť je airbrush a rôzne techniky lakovania….
Inak mám fotoalbum s ich výtvormi 😉25. decembra 2005 o 19:30 #64842jaRRoÚčastník (Participant)nemam mozno raz kuknem u teba 😁 😉 alebo skusim naladit……..
25. decembra 2005 o 23:09 #64843banditakÚčastník (Participant)yagi: ja som nepovedal nic take, ze v usa je to lepsie, ja som len regoval na to, ako si napisala, ze su o nicom (tak nejako, neukamenuj ma… 😁 ). Ja len tolko, pozeral som plno tychto programov (v usa ich je fakt plno) aj tuning aut, vsetko mozne (aj biker build off) a Orange c … sa mi neydaju vobec zli, ba dokonca som sa (na rozdiel od inyh) aj trocha pobavil a raz som preto aj meskal do prace… 😁 😁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.