Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Oznam pre HOVADA!!!!
Pre vsetky hovada, ktore sa zucastnovali Exebatovic a Montyho akcii, sa dva na vedomie,ze pod reziserskou taktovkou Pitbulky bolo vytvorene dvd, na ktorom je zostrih toho najlepsieho, co zachytil nas fotak.Kto ma zaujem nech napise aby sme vedeli kolko kusov inkriminovaneho materialu treba napalit 😈 Cena jedneho dvd je ako vzdy fc+ na najblizsom stretnuti 😁 😁 😁
Mna tam mozes zaratat.
Aj mňa, ten FC si dám tiež 😎
crazyman Tvoj príspevok bude presunutý do koša (viem čo hovorím/píšem) 😀
No aj sa obavam ale scem aj ja!
🙂 , bez dôkazneho materiálu by mi kolegovia v domove dôchodcov o 40 rokov neverili, ked budem spominat na svoju mladost 😶
Takisto podávam žiadosť a nápalte jedno aj pre nás 😁
Napalovanie je (vraj) trestne, tak si prosim aj ja …
MartineR kopirovanie hiej ale nie napalenie fotiek 😁 a nakolko si si dovolil napisat taku Hovadinu,tak platis predsedovy KTm dva fc+ 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁
Lol 😀
žeby áno? 🙄
Ja sa tiež poslušne hlásim 😇
Aj ja sceeeeeeeemmmmmmmmmmmmm :o)))))))))))ňň
😇 aj aj aj jaaaaa 🙂
Ok hovadka 😉 kto este chce ,nech sa napise 😈
kuky ja si dám ešte jeden FC… na Tvoj účet 😎
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |