Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Oznam pre HOVADA!!!!
Pekne prosim jednu kopiu pre Vatikan-odmena Fernet KOSCHEER. 👋
cbr900 v pondelok odchádza pošta 😉 obdržíš túto zhovadinu ako prvý 😈
Kto si môže vyzdvihnúť dvd u cbr900 ohláste sa, nech viem, koľko ks mám poslať.
Ostatní ho dostanete na najbližšej akcii.
pitbulka .. ani mi nevrav…sledujem poštára, už som ho chcel aj zbiť, že mi to nenosí 🤣
pitbulka … po včerajšom pozretí tvojho DVD HOVADA 2007 som ostal v nemom úžase…brutálne si ho spravila a to nehovorím o prechodoch, hudbe, videách a zozname akcií 🙂 … kočanda, máš môj obdiv a úctu 😁 … odporúčam každému správnemu HOVADU, nech si to mrkne
all DVD je už aj na strednom Slovensku, keby dakto mal záujem, napálim a pošlem alebo ho budete mať priamo od pitbulky na najbližšej akcii
Cbr900 prosím ťa pošli mi…adresu máš v pošte…Kujééééééém… 🙂
cbr900 😇 😇 😇
len ma toľko nechváľ, lebo mi naprší do nosa 😁 ale ďakujem a som rada, že sa vám páčilo 😉 aspoň už viete, aké je moje hobby 🙄
čo je to DVD? 😶
bohur … DVDčko je asi z 5. akcií… z Nedožier 3, 4, Kuky-Miok exebatovicu, Montyho narodky, Montyho silvester 😉
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |