Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Pitbulka vitaj medzi touto bandou
Cicka obrovská gratulacia 🙂 , pekne ste zavrsili vikend 😶 , len co je pravda 😈
Vela kilometrov bez nehody, uz aby bola jar 😉
Pitbulka tak len to najsamlepšie na cestách 🙂 veľa šťastných km 😉
pitbulka naaaaaaaaaach ty clen….tak nech sa dary a vela peknych a beznehody km. 😉
GSko?? supis, gratulacky Ivka, riadne kukyho vynahanaj 🙄 😁
pitbulka 😉 vela vela stastnych KM prajem 🙂 😉
pitbulka veľa šťastných kilometríkov 🙂 🙂 🙂 .. ale nemuseli ťa veľmi lámať.. dala si sa…. 😁 😁 😁
Monty museli… ale iba kým na ňu nesadla… 😁
Furby 😁 🙂
Mila moja ,vela stasnych a vychutnanych km v dalsom zivote spolu s mechanikom Kukym.
Nech ta sprevadza neustale dezen pneu a zap. sviecok pod obojim, tak nech ti brzdove dosticky vydrzia co najdlhsie i kardanova hriadel pod kolenim. 😉
P.S. :Nikdy nebolo tak dobre, aby nemohlo byt lepsie. 😁 😇
Hehe 😁 😁 Norbi amen 😉 😘
ďakujem moc Vám všetkým, Hoviadka moje 😘
Ale tým brzdovým doštičkám by som neveril… 😶 🤐
pitbulka gratuľujem a nenaháňaj 😉 🙂 😁
pitbulka Gratulujem a vela stastnych km bez nehody samozrejme pekne zazitky….. 😉 😉
pitbulka aj ja gratulujem, vlastne bol som upozornený že gratulujeme obaja, aj ja a Lasička spolu so mnou, /lebo vraj vždy píšem len za seba a ona chce tiež to isté/ a veľa šťastných kilometrov ti prajeme, 😉
Gratuliren.. aj povedz co to mas za strojovnu ale.. 😉
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |