Connect with us

Prvá motorka

Domov Diskusné Fóra Motoporadňa Prvá motorka

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    ZojFe
    Účastník (Participant)

Ahojte!
    Nastal čas pre mňa vybrať si prvú motorku. Veľmi sa mi páčia motorky kategórie Adventure, no keďže mám 18rokov nemám toho z tejto kategórie moc na výber. Pozeral som po Benelli trk 502x Adventure, ale taka Jawa rvm 500 sa mi páči omnoho viac. Na Bazoši som našiel ale aj motorky ako Honda nc700x, ktorá má v papieroch 35kw. Vedeli by ste mi poradiť ako na to, a či sa vôbec oplatí kúpiť moto s 15000 najazdenými?

apa
    Účastník (Participant)

15000km to je skoro nič, ani riadne zabehnutá ešte nie je. Prečo by sa neoplatilo keď tie km sú skutočne najazdené, motorka v poriadku a nie je pozliepaná po havárii?

Ale rozumiem otázke, odrb*vanie stáčanými km nie je nič neobvyklé a potom 15000km môže byť aj vrak s oveľa vyšším nájazdom km.

sliver
    Účastník (Participant)

Ahoj ZojFe, ak mal tu motorku nejak prasak, tak po 15tis je to uz odpad.. ak sa o nu staral tak je to pohodicka. Zober niekoho, kto sa vyzna a chod sa na nu pozriet. Btw, moja ma 79tis a ide jak hodinky 😉

Benelli TRK fajn, ale priprav sa na narocnejsi servis. Test je v Motomagazine 5/2018
    Honda NC700X je istota, otestovali sme ju tu https://motocykel.sk/clanok.php?id=2894 + ja som bol na NC750X (2016) v Rumunsku vo dvojici a je to fakt pohodicka a ako noviacikovi ti odpusti vela chyb.
    Jawa RVM 500 moze byt zaujimava a zaroven celkom exoticka volba, netestovali sme ju, ale pred kupou si prever moznosti servisu u nas.

VladiB
    Účastník (Participant)

Ahoj Zojfe, možno by ťa toto zaujalo, predáva sa aj po celej  SR za 5400 Eur nová a máš v tom 3-ročnú záruku a máš vystarané, https://journeyman.cz/motocykly/motorky/cf-moto-650-mt

ZojFe
    Účastník (Participant)

Ahoj VladiB, vyzerá určite zaujímavo ale bohužiaľ je to 45kw, co je na A2 už moc. Ďakujem za odpoveď a návrh.

Hruso25
    Účastník (Participant)

Dosť záleži aj na množstve peňazí, ktoré máš na kúpu motocykla vyčlenených. 😉 
    Staršie jazdenky A2: Aprilia 650 Pegaso, BMV 650GS, Jazdenky: HONDA NC 700, CB 500, Yamaha XT 660,  KAWASAKI Er6n.
    Z nových sa mi pači Benelli 502 a aj ZONTES 310T.
    Tých možností je veľa.
    Jawa Argentina má dlhoročnú históriu a vyrába/montuje zaujimavé stroje. Počin Českej Jawy s motorkami RVM považujem za jednorázovu akciu. Podľa hesla: topiaci sa slámky chytá.

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri