Connect with us

Skuter do 50 pre vysoku postavu

Domov Diskusné Fóra Motoporadňa Skuter do 50 pre vysoku postavu

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Yogi
    Účastník (Participant)

Pozdravujem vsetkych

Zvazujem kupu skutra do 50 ccm ako priblizovadlo do mesta. To by bolo vsetko ok, len problemom je ze mam 201 cm a na "azijske" sa nezmestim. Teda mohol by niekto poradit nejaky typ na co by som sa zmestit mohol ? 🙂

diky

Tamasi
    Účastník (Participant)

Ahoj Yogi pri tvojej výške bude asi každá 50-ka vypadať ako detský bicykel a nie je z čoho vyberať, ale skús sa kuknúť na niečo ako Aprilia Sportcity alebo Gilera Runner, sú to rozmerovo väčšie 50-ky. Potom je tu ešte Kymco Grand Dink S, čo je niečo ako maxiskuter v tejto triede. V tvojom prípade ale aj tak asi najlepším riešením bude 125-ka, kde už nájdeš niečo primeranejšie.

ogard
    Účastník (Participant)

Yogi, ja mam 196cm a momentalne asi 115kg 🤐 a z vlastnej skusenosti s cinsko-spanielskym skutrom 50tkou ti poviem ze na to rovno zabudni, poprve sa nezmestis ale hlavne (kedze neprodpokladam ze vazis 40kilo) to s tebou nepojde, co je obrovsky minus z hladiska bezpecnosti v premavke. Tym nenahovaram na GP800 samozrejme, ale okrem toho som mal aj napr Peugeot Speedfight 100 2T, a to uz bolo o inom. Tamasi ti dobre radi, nejaku 125 pokukaj.

Dreamer
    Účastník (Participant)

Vyskusaj Vespu 🙂

Yogi
    Účastník (Participant)

Diky moc vsetkym 🙂

PS: vespa sa mi nehodi k pleti 😀 😀 😀

Dreamer
    Účastník (Participant)

Na plet sa vykasli, ja mam skoro 2 metre a aj ked som na GTS 300 len sedel, bola mi OK, pricom bezne su mi aj maxiskutre male (viz. foto: [linka] ). 50-tky mozu byt sice mensie, ale treba vyskusat, za to nic nedas. Jazdil som napr. na Honda Vision a bez sance, v zakrutach noha dole, kvoli nizkym rajdam. Kazdopadne pri tvojej vyske toho vela na vyber nemas.

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri