Connect with us

STK a gumy

Domov Diskusné Fóra Motoporadňa STK a gumy

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    pista2000
    Účastník (Participant)

kontroluju pri STK predpisanu sirku gum? lebo na jawke ma byt v predu 3,25 a vzadu 3,5″ ale ja mam 3,5 vpredu a 4,0 vzadu.

Furby
    Účastník (Participant)

aj ja mam vzadu 4 a drbal do mna za to. ale prejst som presiel len mi povedal, ze ked pridem o 2 roky tak uz ma nepusti. ale to bol taky vol, ini nic ani nekontroluju a ja som mal akurat stastie na takeho, co este aj brzdy skusal na valcoch ☹️ F!

milan3232
    Účastník (Participant)

Guma by ti mala sediet s tym, co mas v technicaku. Inak riskujes papiere pri cestnej kontrole a cez STK nemusis prejst.

Furby
    Účastník (Participant)

ale ze vraj uzsia moze byt… neviem co je na tom.. F!

josky
    Účastník (Participant)

hošia uz ked sme pri tom tak aky by mau byt dezen na pneu? myslim na minimalnu hlbku dezenu. ma to byt tak ako u aut?

kawamiro
    Účastník (Participant)

josky v tomto momente je to tusim tak ze neplati ziadny zakon na hrubku dezenu, nejaky sa chystaju schlavovat upravene aby sme bolo podla EU. Takze ten predchadzajuci zrusili, preto policajti nekontroluju tech. stav.

Ak sa nemylim, pripadne ma opravte.

josky
    Účastník (Participant)

o tom viem ze teraz nesmu poldovia vykonavat tech. kontroly.

Vidicon
    Účastník (Participant)

Mne na STK sirku nikdy nekontrolovali (na TDM som mal sirsie), ale na hlbku dezenu by som si dal radsej pozor (tolko ako u aut). A policajti mi kontrolovali vzdy len doklady.

jawarullez
    Účastník (Participant)

No ja ked som tam bol minuly rok tak mi kontroloval brzdy, smerovky a svetla… ale mam taky pocit ze nemal ani sajn aku sirku pneu mam mat (vzadu som mal Metzellera 4.00, max ake jawa pripusta)… inak teraz som zasa presedlal na 3.5 a v zakrutach je to kusok obratnejsie, pouvazuj nad tym aj ty 😉 Brzdenie sa nevyrovna 4ke ale aspon sa to rovnomernejsie drie(metzeller som musel menit lebo sa predral v strede a na krajoch ma este slusny dezen – typicke pri sirsich gumach, a hlavne pri JAWE ktoru tak nemozes klopit 😁 ) Inak ale 4.0 vzadu nevadi, ak sa spytas hocikoho z jawy, tusim to bolo aj v nejakych knihach o jawach tak sa dozvies ze vyrobca dal rozsah 3.25 – 4.00 pre zadne (o prednom ale neviem, 3.5 moze byt isto, casto sa predsa dava dopredu trochu zodrata zadna pneu).

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri