Svadba
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Svadba
- This topic has 20 odpovedí, 11 hlasov, and was last updated pred 18 years, 3 months by DaliXT.
-
AutorPríspevky
-
15. septembra 2006 o 15:42 #69187dominatorÚčastník (Participant)
Dna 23.9.2006 v Ziline sa zeni nas motorkarsky kamarat Pool. Poziadal ma o zorganozovanie sprievodu, takze kto mu chce sprijemnit jeho slavnostny den, moze sa pridat k nam!
Stretavka by bola 12:40 pred Hypertescom v Ziline, odtial by sme vyrazali 13:00 do Povazskeho Chlmca k zenichovi a odtial by sa vyrazalo 13:30 do Velkeho Rovneho k neveste, kde sa bude aj v miestnom kostole zaroven konat svadobny obrad o 15:00.Vopred Vam dakujem za ochotu!
🙄
15. septembra 2006 o 15:55 #69188yagizaÚčastník (Participant)a co za to?
15. septembra 2006 o 16:02 #69189dominatorÚčastník (Participant)Bostek na celo 😘 , mozno snad aj nejaky ten kolac, stamprlik 😛 a kopanec do zadku.. 😁 😉 😉
15. septembra 2006 o 16:04 #69190yagizaÚčastník (Participant)boztek si nehaj a ten kolacik mi nepokryje benzin. a stamperlik? podporujete jazdu pod vlpyvom alkoholu? ☹️
15. septembra 2006 o 16:17 #69191dominatorÚčastník (Participant)ten bostek som myslel uprimne 😠 a ten stamprlik naozaj len zo srandy.. 😠
prepac, ale ak nemas zaujem, zbytocne ti budem davat na benzin! 😟15. septembra 2006 o 19:02 #69192milan3232Účastník (Participant)yagiza vies o tom , ze si ustipacna potvorka! 😘 Vsak si v dalekej Anglii, nee? 😛
Dominator – nedaj sa nachytat, benzin by vysiel straaasne vela.16. septembra 2006 o 7:12 #69193yagizaÚčastník (Participant)milan3232 za „boztek, kolac, stamperlik a kopanec do riti“ by som nesla ani keby som priamo z Vysneho Nizneho ci kde to vlastne je. toto je myslim 3tia svadba co tu vidim ze ludia pozyvaju motorkarov aby mali motorkarsky sprievod. nuz tak som chcela vediet co za to. neprisla by som na tuto svadbu z anglie to je pravda, ale zaujimalo ma co sa ponuka ak by mal niekto zaujem. no a vidim ze nic moc.
inak som merala niekolko stovak km na kontinetalnu svadbu tento rok na piskotovi. a aj na tvoju by som prisla keby si ma pozval 😉
16. septembra 2006 o 11:12 #69194eXeBaTÚčastník (Participant)yagiza
Nechápem prečo si sa obula do Dominátora, keď si v Anglicku a netýka sa ťa to ani omylom 😟
16. septembra 2006 o 11:13 #69195KwasakÚčastník (Participant)Nieco za nieco, inak srat na to… Hmmm 😕
16. septembra 2006 o 13:42 #69196yagizaÚčastník (Participant)eXeBaT ako vies s takou istotou ze v tom case nebudem na slovensku? mari sa mi ze som ti spominala cez postu ze sa na nejaku cestu teraz chystam ale nepovedala som kde sa chystam. ako vies s takou stopercentnou istotou ze to nebude slovensko?
ale som velmi rada ze si mi konecne ujasnil, ze kedze som teraz momentalne v tejto chvili v anglicku tak sa ma veci na slovensku netykaju. Dakujem 😀
16. septembra 2006 o 13:43 #69197yagizaÚčastník (Participant)Kwasak hlasis sa teda k akcii? 😉
16. septembra 2006 o 15:13 #69198jybkaÚčastník (Participant)kebyze ide niekto mojim smerom,tak by som sla….ale tak neva.. 😕
dominator odkaz teda vsetko naj aj za mna… 🙂16. septembra 2006 o 19:54 #69199doctorÚčastník (Participant)Co by si chcela za to?Noc so zenichom?Podla mna je jedno ci jazdis niekde vo vsnom niznom alebo sa ides pozriet a podporit a popriat vsetko najlepsie motorkarovy na svatbe.
17. septembra 2006 o 19:44 #69200yagizaÚčastník (Participant)doctor noc zo zenichom nechcem, mam priatela max vyhovujuceho dakujem, a ide so mnou na tu zahadnu cestu 😁 takze aj s tvojou ucastou moze dominator pocitat? 😉
dominator je urcite vdacny vam vsetkym ktory ste si moj prispevok vysvetlili uplne zle a aspon reakciou na mna mu ukazujete svoju sudrznost, ale som si ista ze co dominator chce vediet je kto tam pojdete. takze vyjadrujte sa k TEME 🙂
a ak si niekto chcete vyliat zlost nad kapitalistickou svinou a trpite exhibicionizmom zacnite si novu temu. vyjadrim sa ale iba do stredy. potom som chvilu mimo pocitac 😟
inak mi dovolte este poznamenat ze mi o prachy vooooobec neslo, zatial mam dost 😛
17. septembra 2006 o 20:38 #69201doctorÚčastník (Participant)Kto tu hovori o kapitalistickej svini?Nikto si nic nevylieva na nikoho len poznamenavam.A ak si taka kapitalistka tak pojem demokracia a sloboda slova ti musia nieco hovorit.
Ak som sa ta dotkol, tak sa ti ospravedlnujem a dufam ze mi prepacis.
A ak by si bola nahodou v tom case na slovensku a zastavis sa na tej svatbe tak ta tu urcite kazdy motorkar privita.Davajte si pozor na tej tajomnej ceste aby ste zdravy dosli. -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.