Takze osrblie
- This topic has 78 odpovedí, 25 hlasov, and was last updated pred 16 years, 5 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Takze osrblie
crazyman popijeme? 😎
Aj ja chcem flek na stan, len ece neviem kedy prideme 🙄 ale kazdopadne chcem byt pri hovadach
Ja obsadzujem na 2 stany, kto to má na starosti? De je blivajs? 🙄 😁
Ja neviem kde budem spat ale tesim sa hlavne na metal version vsetkych pesniciek
Furby ty sa smejes hmm… aaale medvede… spiace… uz sa budia? 😇
Ja s Bubou tam určite chýbať nebudeme. 😉 Z piatku do soboty… 👋
Ja tam mam 2 chatky zajednane a s poniektorymi som o tom uz hovoril.Tak ak bude tam miesta tak kludne sa tam pomestime aj viacery.Aspon mozeme chrapat a prdet a grgat a nikto nezisti kto to robi! 😀
doctor – takej ponuke sa ťažko dá odolať…KUA. Takúto akciu za týchto podmienok si nechať ujsť – bola by to škoda… 😈 😀
Hlásim….Lanie, upír a ja za výčapom ..samozrejme prítomní budú aj CBR900RR a Peťo (nebožiec)
Heavy – k***a predseda ze vahas!Jedine miesto kde sa moze vsetko je medzi hovadami a clovek sa nemusi hanbit!
doctor prestan uz do cici, nem drazdi 😈 Nedajboze sa este vyserem na Pohodu a v piatok som tam 😛
Matooo – aká pohoda? Na osrblí bude Hovadská POHODA… 😈 😀 😀 😀
Heavy ja lubim hudbu, tancovat, rozbijat sa hudbou |party man a clubber v jednom|….a v piatok to bude verim stat za to aj na pohode |este som tam totiz nebol a chcem to este v mladom veku stihnut| navyse uz mam vybavene u martinera preparkovanie motorky. Nehovorim ze nebudem pit na pohode ale dva dni s hovadami je ina zaberacka ako nejake sportovanie tancom na pohode 😘
V sobotu pijem s Vami 🙂
doctor prídem Ti do tých chatiek naprdieť a nagrgať… 😈 😁 Vzhľadom na to, že chrápeš ako dusiaci sa hrochorožec, budem spať v stane radšej. 🤣
Bubo pravdu vravíš bratku!škoda ,že tu nebudem ,mohol som si to chrápanie Dr.Hrochorožca nahrať na videjko 🤣
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |