Takze osrblie
- This topic has 78 odpovedí, 25 hlasov, and was last updated pred 16 years, 5 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Takze osrblie
Matooo – ked to chces stihnut v mladom veku uz nestihas ty stary cap.
Bubo – ja a hrochorozec?no tak teda teraz si to prehnal kamosko.
cazzo – ty mas co hovorit chlape.ty keby si tam bol ta vyzenu z kempu.
doctor ty by si sa mal tešiť z mojej navštevy,aspon by si sa raz poriadne vyspal lebo by konečne nehádzali po tebe spolubývajúci celú noc bagandže 🤣
Co sa bojite doctora. Ved kvoli tomu zobral dve chatky. V jednej bude on a v druhej ostatni, tichospiaci 😈
doctor : Ja som Ťa chcel len podpichnúť 😀 , podľa očitých a ušitých svedkov cazzo chrápe viac. 😁
Bubo – no dobre teraz si ma aspon trochu potesil.ale dutnik ta neminie a dobre hruby! 😀
cazzo – tak pod na toto som ani nemyslel
Venco – kurnajz jak si to uhadol?tak lahko si ma prekukol.
Blueeyes takze potrebujem plochu 4×5 metrov na moj novy bungalov xuixixixi a dufam ze bude pri hovadach hovadskych a v piatok sa vidime
No mne sa fakt najviac páči že toto je pôvodne diskusia k minuloročnému Osrbliu 😀 😀 😁
🙄 nooo šak čo podstata ostaaaava stááála a nemenna 🙄 😇
..toto bude este dlha diskusia 😁
..napisal Matooo 👋
Ty kokso a naozaj je to z minuleho roku.No ja som si to ani nevsimol.
doctor – Dobrý deň colná a pasová kontrola…Ale veď už máme Shengen…ale prepáčte ja som si to ani nevšimol . 😀 😀 😀
Doctorko, chlapec môj pekný, kašli už na to a švihaj do dôchodku… 😀
all …. ja len tak sem píšem, MOŽNO si to niekto o rok všimne a bude pokračovať v diskusii 😁 😁
all 🤣 🤣 🤣 😁 😀
cbr900 – tak tomu kúr, že to bude pokračovať aj o rok. Menia sa dátumy, okolnosti, miesta, ale podstata sa nemení… 😈 😁
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |