Connect with us

Výstava motocykel v bratislave

Domov Diskusné Fóra Zrazy a akcie Výstava motocykel v bratislave

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    adamik1
    Účastník (Participant)

Chysta sa niekto?

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Šak šecci, né?

Treba predsa nájsť dôvod, nad čím budeme ohŕňať nosom celý zvyšok marca… 😁 

Ja tam idem v piatok. 😉

Goldy
    Účastník (Participant)

Uvidím, aký prídem znechutený z Brna ( idem v sobotu 5.3.  poloslužobne, tak zneužijem príležitosť a skočím aj na výstavu )  😶 Ak budem veľmi znechutený, prídem si do Blavy napraviť chuť, ak budem nadšený, nerisknem pokazenie dojmu. 😁

malylapaj
    Účastník (Participant)

Goldy, Blava je umelý vodný tok pri Trnave (Yoffo) ti dá v Bratislave školenie  😉 

kavis
    Účastník (Participant)

malylapaj šak dobre napísal príde si napraviť chuť však taká voda po poloslužobke na nezaplatenie  😈 a či to iba v socializme boli také zaujímavé služobky?  😇

AIR
    Účastník (Participant)

Samozrejme, že mám v pláne… Brno som mal tiež, no, žial budem v práci, tak nestíham  😟  😛  😟

AIR
    Účastník (Participant)

Bpl niekto v Brne? ak ano, tak dajte nejake info….  😇  😎  😇

Goldy
    Účastník (Participant)

Bol som. 😠 Telegrafická správa: z organizačno-pracovných dôvodov som stihol byť od 11.00 do 14.00
    ( najhorší čas). 😠 Nenormálne veľa ľudí. Všade sa treba predierať, tlačiť, šťuchať a v konečnom dôsledku aj tak nič nevidíš poriadne. 😟 Asi na 50% plochy zázračné lepidlá, čistidlá, pakistanská koža, serepetičky, cingrlátka , tričečká, šatôčky a pod. Hostesky sa stratili v dave, videl som 2 pri Jamahe. 😛 Suzuki, custom scénu, Indian a nejaké menšie značky som nenašiel ( alebo tam vôbec neboli ). Pre mňa najkrajšia MG Eldorádo v čiernom prevedení. 🙂 Vstupné 200 Kč. Parkovné 150 Kč. Moto parkovné zadara. Vo vyhradenom parkovisku cca 30 ks. Koniec správy.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Goldy, výstižné, k veci. 👍 

Taká istá tlačenica sa dá očakávať v sobotu aj na inchebe, prečítajte si vlaňajšie príspevky na motorájde…

Ja posledných 5-6  rokov chodím v piatok, už aj vtedy sa tlačíme.

Štvrtok poobede, po novinároch sa to dalo vždy, cezpoľných býva vtedy najmenej.

adamik1
    Účastník (Participant)

Tento rok už je štvrtok celý deň pre verejnosť, majú to aj na webe. tak ja asi pôjdem už vo štvrtok

AIR
    Účastník (Participant)

Goldy dakujem za vystizne info  👍  👍  👍

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri