Connect with us
BMW GS Prehadzovač

Odpoveď na: 40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme Odpoveď na: 40+ – tu sme

maco
Účastník (Participant)

Papi, dík, konečne som v obraze. Tereňáky boli v mladosti moja srdcovka až dokiaľ som neurobil salto vpred , av šak ja som dopadol ďalej ako mašina, na chvíľu som nevedel kde je sever, ale potom som to rozbehal. Len chrbát bo modrý asi mesiac  😁 
Retro, ja s tou mašinou laborujem odkedy ju mám- druhý rok. Vymenil som tesnenia na sytičoch a O- kružky pod nátrubkami podtlakov. Pôvodne mala mašina studené sviečky desiny, ale stále ich zahadzovalo. Hladiny boli na asi 12 mm, teraz je to na 16mm, (doporučené je 14,7+- 1 mm) Osvedčili sa až teplejšie sviečky osmičky- tiež sú uvedené v manuáloch.
Doteraz bol problém ten, že po rovine v malej rychlosti to išlo čisto len pri miernom pridaní, ináč to začalo rapotať. Tak som len pridával a uberal heftom, aby som udržal konštantnú 50 km/h. Avšak pri vyšších rýchlostiach, alebo akcelerácii to išlo ako raketa. Pri poslednom nastavení boli sviečky ešte trocha začmudené, hoci konce izolátorov už boli vypálené. Bol názor, že sa preplavujú plavákové komory, ale keď som mal karbesy vybraté a otočil ich hore dnom, tak som hadičky neprefúkol- ihly zatvárajú.
A teraz- babo raď. 😁

Partneri