Connect with us

Odpoveď na: Moja nehoda na CBR600F z oktobra 2003

Domov Diskusné Fóra Nehody Moja nehoda na CBR600F z oktobra 2003 Odpoveď na: Moja nehoda na CBR600F z oktobra 2003

#63762
chloro
Účastník (Participant)

Tiez som presiel podobnymi peripetiami ako admin, minuly rok v oktobri som mal vaznu nehodu na Honde CBR 600 F na vjazde do Martina pri objekte Turčan.

Vo vedľajšom jazdnom pruhu išiel Fiat Ducato približne rovnakou rýchlosťou ako ja a keď som dosahoval zhruba jeho úroveň strhol to do môjho pruhu a začal ma tlačiť na kraj cesty. To sa veľkej dodávke hravo podarilo a tak som nabral smer obrubník, motorku zastavila lampa a ja som štýlom á la superman plachtil ponad chodník..

Tu moje spomienky vzhľadom na krátku amnéziu končia, no reprodukovane popíšem čo sa udialo ďalej. Chlapík z Ducata (jediné za čo som mu vďačný) zatavil okoloidúci autobus, kde bol našťastie doktor, ktorý mi vytiahol zapadnutý jazyk a dával na mňa pozor do príchodu sanitky.

Tu prichádza prvá kuriozita: napriek stavu, v ktorom som bol, do sanitky vošiel policajt, a musel som fúkať (spomínam si na to len matne), čo sa mi podarilo asi až na 5 raz, aj to horko ťažko, bol som totiž komplet ochrnutý.. V nemocnici ma pár civilkárov mierne necitlivo prehodilo zo sanitky na vozík, od bolesti som znova stratil vedomie a prebral som sa až pri rontgene..

Inak musím povedať, že chvíle v nemocnici neboli až také hrozné aj vďaka sestričkám na úrazovke (Margaretka ciao;) .

Polícia dala plnú vinu vodičovi Ducata, /samozrejmosť/ no ten mi ešte mesiac po tom odkazoval, aký je nasratý že dostal pokutu 2000 korún, aj keď v tom bol nevinne..

To že moja škoda ďaleko prevýšila 150.000 korún (mašina do odpisu, notebook – ten som mal na chrbte v rupsaku a vďaka nemu teraz chodím – do odpisu, oblečenie detto..) ho absolútne netrápilo..

S poisťovňou to bola tiež riadna tortúra, trvalo to pol roka, kým som sa dopracoval k peniazom , a to som tam musel telefonovať skoro každý týždeň a urgovať..

To len tak v skratke, želám všetkým nech najazdia tisíce kilometrov bez nehody a nech ich takéto príhody obchádzajú.

Chloro

Advertisement

Partneri