Connect with us

Odpoveď na: Neskúsený :))

Domov Diskusné Fóra Motoporadňa Neskúsený :)) Odpoveď na: Neskúsený :))

aver
Účastník (Participant)

vidicon

ahoj, wow kolko otazok 🙂 no budem sa snazit odpovedat na vsetky

no najprv to pivko 🙂 to je samozrejme ze to mozeme zmenit na colu 🙂 ja moc alko nepijem, len niekedy.

tie motorky su neviem skade, no predava ich jedna ceska firma, resp, cesky bazar, predpokladam ze ked je to bazar tak tie motorky prechadzaju kontrolou , nemozu si dovolit predat neco na com sa clovek prizabije, s nejakych technickych pricin ne? kto na nich jazdil neviem, mnee je hlavne sympaticke to, ze mam moznost zobrat ju na splatky, co mi dost vyhovuje, leebo spekuloval som jak som spekuloval, 120 000 na stol nesom teraz schopny dat, ale to je vedlajsie. takze dost mi vyhovuje ta ponuka toho bazara, dam ti stranku mrkni si to a skus mi napisat svoj nazor na to: [linka]

co sa tyka cien tak neje tam velky rozdiel.

kawasaki – 89 900 Kč

honda – 105 000 Kč

dost mi tam sa paci ta honda, co sa tyka faby ne, to uz mam vlastnu prredstavu ako ju prestriekam, ale hlavne co sa tyka roku vyroby, neje vobec nejaka stara 🙂 , a fakt myslis ze ked ma najazdenich 36 700km tak je to vela? ono asi aj zalezi ako ten clovek jazdil ne? ci nejak divo ci normalne, podla toho asi bude setko aj tak zahovane po technickej stranke, ale prredsa len je to bazar, takze ja si doovlim tvrdit ze tie motorky neemozu byt v zlom stave, mrkni a uvidis, mimochodom ta honda cbr je na stranke 5 a ta kawasaki na 7 (to su stranky toho bazaru 🙂

P.S. co je silardova skola? , papa

Advertisement

Partneri