Odpoveď na: Neskúsený :))
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Neskúsený :)) › Odpoveď na: Neskúsený :))
ahoj, do tej Silardovej skoly mozu ist aj uplny zaciatocnici? ci ne? musim mat nejake skusenosti? tak sa tam drz no, xixi, aspon nazbieras skusenosti viac co je super.
mozno tie motorky co su tam fakt akoze, rozobrali a setko vicistily, ved predsa len to je bazar, nekupuje sa to od nekoho len tak… alebo mozno je to fotomontaz xixi 🙂 ) prilis dokonalo spravene su 🙂 )) co neje problem spravit. to je pravda ze treba to vidiet nazivo, ved obrazok je len obrazok, ine je to pocut popripade povozit sa atd… cem sa ta neco opytat, ked setko dobre pojde a nejako sa dohodnem zos panom predajcom, a pojdem po masinu do ceska, tak da sa potom na nej ist aj domov? myslim tak ze ci to neje riziko vies sadnut prvykrat na nu a ist az na slovensko , dokonca na konec slovenska (vychod) , alebo je lepsie proste s nejakou dodavkou velkou po nu ist 🙂 tasko povedat, heh, ale musim si vzat nekoho skuseneho tam, takoj ma napada jedna osoba TY 🙂 ) xixi zatial to ber len tak informativne 😁 🙂 ) ale nevidim dovod preco nie, sak sa nejako dohodneme 🙂 a ja myslim ze ty tomu fakt rozumies 🙂 dovolim si povedat ze si profik 🙂
zhodou okolnosti ja som s autamy a motormi pracoval, takze neje mi cudzie to znecistovanie a tak, ale udrzbou sa da vsetko zachovavat, aspon myslim, inaksie ty ked koncis sezonu, ako potom udrziavas stroj? ake spravis prace na nom skor nez ho prikrijes plachtou a zavres do garaze?
papa

Yamaha Ténéré 700 Extreme 2024: Ultimátna Off-roadová zbraň

TEST BMW M1000XR vs S1000XR: cestovateľ s okruhovým bratom

POZVÁNKA na 15. výročie Customs of Slovakia 2025

Motocyklový intercom SCS – ktorý si vybrať a ako ho namontovať?

Triumph Speed Triple 1200 RS 2025

Harley-Davidson – novinky 2025

TEST Ducati Diavel V4 vs Triumph Rocket 3 Storm R: Súboj titánov

TEST Honda CB650R s e-clutch: veľký pomocník bez obmedzovania

Malé supermoto, more zábavy: KTM 125 SMC R a KTM 390 SMC R

TEST Husqvarna Svartpilen 801: štýlová žiletka v čiernom

Motocyklový intercom SCS – ktorý si vybrať a ako ho namontovať?

TEST Honda CB650R s e-clutch: veľký pomocník bez obmedzovania

Malé supermoto, more zábavy: KTM 125 SMC R a KTM 390 SMC R

Triumph Speed Triple 1200 RS 2025

TEST Ducati Diavel V4 vs Triumph Rocket 3 Storm R: Súboj titánov

Harley-Davidson – novinky 2025

POZVÁNKA na 15. výročie Customs of Slovakia 2025

TEST BMW M1000XR vs S1000XR: cestovateľ s okruhovým bratom